10 Οκτώβριος 2015, 11:32 - Τελευταία Ενημέρωση: 10 Οκτώβριος 2015, 11:02

Βρετανίδα έσωσε το μωρό της παίρνοντας βιάγκρα!

  • Βρετανίδα έσωσε το μωρό της παίρνοντας βιάγκρα!

Άφωνη έμεινε μια Βρετανίδα ακούγοντας τους γιατρούς που παρακολουθούσαν την εγκυμοσύνη της, να της προτείνουν να λάβει βιάγκρα προκειμένου να σώσει το έμβρυο που κυοφορούσε!

Η ιστορία που φέρνει σήμερα στο φως η Daily Mirror, αφορά μια 32χρονη από το Μάντσεστερ, η οποία διαπίστωσε από τις εξετάσεις που έκανε κατά την 20η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, ότι το έμβρυό της αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την ανάπτυξή του.

Η Λόρα Λίγκινς και ο σύζυγός της Ντέιβ βρέθηκαν στα όρια της κατάθλιψης μπροστά στη μεγάλη πιθανότητα να χάσουν το μωρό τους εξαιτίας ενός προβλήματος στον πλακούντα που εμπόδιζε την κανονική ροή αίματος μέσω του ομφάλιου λώρου.

Οι γιατροί, ωστόσο, τους πρότειναν να γίνουν μέρος μιας ιατρικής μελέτης, στην οποία έγκυες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα, παίρνουν βιάγκρα για να σώσουν τη ζωή του παιδιού τους.

Μετά τους αρχικούς ενδοιασμούς, το ζευγάρι είπε το «ναι» και η γυναίκα άρχισε τη θεραπεία με το μπλε χαπάκι που συνίσταται για δυσλειτουργίες της στύσης. Το βιάγκρα τόνωσε την παροχή αίματος στο έμβρυο, το «δυνάμωσε» και τελικά επιβίωσε!

Το μωρό γεννήθηκε πριν από δύο εβδομάδες, είναι καλά στην υγεία του και η 32χρονη Λάουρα και ο 35χρονος Ντέιβ είναι πανευτυχείς (έχουν κι ένα γιο 15 μηνών).