9 Οκτώβριος 2015, 17:10 - Τελευταία Ενημέρωση: 9 Οκτώβριος 2015, 13:44

Εγκαινιάστηκε ο νέος χώρος της Ένωσης Ποντίων Αμπελοκήπων

  • Εγκαινιάστηκε ο νέος χώρος της Ένωσης Ποντίων Αμπελοκήπων

Σε καινούριο χώρο ξεκινάει δυναμικά τη νέα εκπαιδευτική χρονιά 2015-2016 η Ένωση Ποντίων Αμπελοκήπων. Μετά τον αγιασμό και τα επίσημα εγκαίνια που έγιναν τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου παρουσία πλήθους κόσμου, η Ένωση Ποντίων ανοίγει τις πόρτες της να υποδεχτεί παλιά και νέα μέλη.

Ο νέος χώρος που θα φιλοξενεί από εδώ και στο εξής όλες τις δραστηριότητες του συλλόγου βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 57, στο υπόγειο του 4ου Γυμνασίου Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης.

«Μετά από άφθονη προσωπική εργασία, η νέα αίθουσα του συλλόγου φιλοδοξούμε να γίνει η νέα κυψέλη των νέων που αγαπούν την ποντιακή παράδοση» δήλωσε ο πρόεδρος της ένωσης, Χρήστος Κυριακίδης.

Τα εγκαίνια του νέου χώρου έγιναν παρουσία του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρου Κυρίζογλου, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλη Μανωλόπουλου, του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Αθλητισμού Τριαντάφυλλου Πουρσανίδη, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Μανώλη Ιωαννίδη, Γιώργου Κυριλλίδη, Μαρίας Χαραλαμπίδου-Καϊκατζάνη, Κυριακής Ζωναρέλη-Λαζαρίδου, και μελών του ΔΣ της Ένωσης Ποντίων Αμπελοκήπων.