1 Αύγουστος 2013, 12:10 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:17

Η Πασχαλίδου καρφώνει ακριβοπληρωμένη παρουσιάστρια της ΕΡΤ

  • Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου υποψήφια για βραβείο

H Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, δημοσιογράφος που κάνει καριέρα στη Σουηδική τηλεόραση, μιλάει για την περίοδο που παρουσίασε την Eurovision, τον πόλεμο που δέχθηκε σε επαγγελματικό επίπεδο και φυσικά για την ακριβοπληρωμένη Δάφνη Μπόκοτα, που για δεκαεπτά χρόνια δεν πατούσε το πόδι της στην ΕΡΤ.

Η ίδια δηλώνει:

«Οι απλοί πολίτες ήταν ευγενικοί και γλυκείς. Σε επαγγελματικό επίπεδο δεχόμουν τεράστιο πόλεμο. Αν δείτε το ημερολόγιό μου εκείνη την περίοδο, θα βάλετε τα κλάματα. Όταν κοιτάζω πίσω, βλέπω πόσο δυνατός άνθρωπος είμαι, χάρη όλων αυτών που συνέβησαν… Ήθελα να κάνω την οικογένειά μου υπερήφανη, να νιώσουν ότι τουλάχιστον εγώ πέτυχα το όνειρο να γυρίσω στην πατρίδα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την εικόνα με τις αδελφές μου να κλαίνε βλέποντας στην τηλεόραση να με …χτυπάνε από το πρωί μέχρι το βράδυ».

Όσον αφορά στη δήλωση της Δάφνης Μπόκοτα πως η αμοιβή της έφτανε τα 80.000 ευρώ το μήνα, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου τονίζει στο ΕΓΩ:

«Δεν είναι αλήθεια. Πάρτε το βιβλιάριό μου να το δείτε. Δεν πήρα ποτέ αυτά τα λεφτά. Η συγκεκριμένη κυρία για δεκαεπτά χρόνια δεν πατούσε το πόδι της στην ΕΡΤ. Έκανε τη Eurovision και έφευγε.

Όταν πήγα το 2005 ως σχολιάστρια στο Κίεβο ζήτησα συγνώμη από τους υπόλοιπους συναδέλφους από τις άλλες χώρες. Μου απάντησαν: “Ούτε καν τη βλέπαμε. Δεν έρχονταν ούτε στις συσκέψεις. Ήταν μόνο με την ελληνική ομάδα. Πήγαιναν για shopping και πάρτι”».

Πηγή: peoplegreece.com