5 Οκτώβριος 2015, 17:12 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Οκτώβριος 2015, 17:07

Ποιος είναι ο 30χρονος από τις Σέρρες που ασελγούσε σε ανηλίκους

  • Ποιος είναι ο 30χρονος από τις Σέρρες που ασελγούσε σε ανηλίκους
    (πηγή: Ελληνική Αστυνομία)

Τα τελευταία τρία χρόνια ασελγούσε συστηματικά σε βάρος 13χρονου αγοριού έναντι αμοιβής, ενώ και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές για πορνογραφία ανηλίκων. Στις 23 Σεπτεμβρίου αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας των Σερρών που βρίσκονταν σε περιπολία συνέλαβαν τον 30χρονο Απόστολο Βασιλειάδη την ώρα που βρισκόταν σε όχημα μαζί με δύο ανήλικους 12 και 13 ετών.

Κατά την ανάκριση προέκυψε ότι το προηγούμενο βράδυ είχε ασελγήσει σε βάρος του 12χρονου έναντι αμοιβής· λίγες ημέρες νωρίτερα είχε ασελγήσει και στους δύο ανήλικους. Σε βάρος του 30χρονου, ο οποίος περιστασιακά δούλευε σε λούνα-παρκ, σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία.

Στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό τυχόν περισσότερων ανήλικων θυμάτων, με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών δίνονται στη δημοσιότητα τα πλήρη στοιχεία του συλληφθέντα.

Πρόκειται για τον Απόστολο Βασιλειάδη του Βασιλείου και Δήμητρας, ο οποίος γεννήθηκε στις 07/03/1985 και κατοικεί στις Σέρρες.