5 Οκτώβριος 2015, 08:54 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Οκτώβριος 2015, 09:15

Ν. Νικολόπουλος: Δεν αποκλείεται να γυρίσω στη ΝΔ

  • Ν. Νικολόπουλος: Δεν αποκλείεται να γυρίσω στη ΝΔ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στη ΝΔ άφησε σήμερα το πρωί ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος έχει ξεκινήσει... αντάρτικο τις τελευταίες μέρες.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο βουλευτής αφού εξήγησε γιατί δεν πήγε χθες στο Κοινοβούλιο για να ψηφίσει Πρόεδρο της Βουλής, έστειλε μήνυμα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον αρχηγό των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο για τις προθέσεις του.

Όπως είπε, αντί να πάει στη Βουλή προτίμησε να βρεθεί στο μνημόσυνο του αδικοχαμένου στρατιώτη Φώτη Ανδρικόπουλου στην Πάτρα, ο οποίος είχε χάσει τη ζωή του πριν από ένα χρόνο σε άσκηση με όλμους.

«Ένα χρόνο μετά τον όλμο που σκότωσε  τρεις πεζοναύτες…..η Πολιτεία  ξέχασε τις δεσμεύσεις της. Έκοψαν και το πολυτεκνικό επίδομα» είπε ο βουλευτής που προανήγγειλε την κατάθεση ερωτήσεων «για το συγκεκριμένο θέμα, τη λειτουργία των τηλεοπτικών μέσων ενημέρωσης, το θρήσκευμα και τα θρησκευτικά στα σχολεία».

Σε σχετική ερώτηση του Γιώργου Παπαδάκη εάν θα το σκεφτόταν να επιστρέψει στη ΝΔ, είπε ότι δεν έχει κρύψει ποτέ πως είναι νεοδημοκράτης ο οποίος εκδιώχθηκε από προηγούμενη ηγεσία.

Επιπλέον αν και δεν απάντησε ευθέως, έδειξε να προτιμά τον Απόστολο Τζιτζικώστα για αρχηγό του κόμματος στο οποίο προς το παρόν δεν ανήκει επισήμως.