30 Σεπτέμβριος 2015, 23:04 - Τελευταία Ενημέρωση: 30 Σεπτέμβριος 2015, 22:58

Πάνος Καμμένος: Kοινή η αμυντική πολιτική Ελλάδας-Κύπρου

  • Πάνος Καμμένος: Kοινή η αμυντική πολιτική Ελλάδας-Κύπρου
    Ο Πάνος Καμμένος στη σημερινή του συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο (Φωτ.: ΑΠΕ / ΜΠΕ)

Την πεποίθηση ότι θα ξαναμπεί μπροστά η οικονομία της Ελλάδας εξέφρασε, από την Κύπρο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος την Πέμπτη θα εκπροσωπήσει την ελληνική κυβέρνηση στον εορτασμό της 55ης επετείου από την ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας.

«Με φρούριο την δημοκρατία και πίστη στο Θεό θα προχωρήσουμε για ένα καλύτερο μέλλον», τόνισε μετά την συνάντησή του την Τετάρτη με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο. Ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε να ξεπεραστεί η οικονομική κρίση, που δοκιμάζει την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό. Ο Έλληνας υπουργός δήλωσε ότι με τον Κύπριο ομόλογο του υπάρχει άριστη συνεργασία η οποία θα επεκταθεί «γιατί Ελλάδα και Κύπρος έχουν κοινή αμυντική πολιτική».

Επιπλέον είπε ότι «ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία έχουν κοινή πορεία» και ότι ο Ελληνισμός πέρασε δύσκολες μέρες, αντιμετώπισε προσβολές και επιθέσεις, αλλά: «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, δεν την σκιάζει φοβέρα καμιά». Τον Έλληνα υπουργό συνοδεύουν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Αποστολάκης και υπηρεσιακοί παράγοντες.