30 Σεπτέμβριος 2015, 19:16 - Τελευταία Ενημέρωση: 30 Σεπτέμβριος 2015, 17:02

Ποντιακό βραβείο στους αριστούχους του Φάρου Ποντίων Πατρών

  • Ποντιακό βραβείο στους αριστούχους του Φάρου Ποντίων Πατρών

Ο Φάρος Ποντίων Πατρών βρίσκεται πάντα κοντά στους νέους που αγαπούν την ποντιακή παράδοση, και γι' αυτόν το λόγο πήρε μια πολύ σημαντική απόφαση. Το ΔΣ του συλλόγου αποφάσισε να βραβεύσει αριστούχους μαθητές που είναι μέλη ή τέκνα μελών του συλλόγου, σε μια προσπάθειά του να τιμήσει τα παιδιά και την αγάπη τους για τη γνώση, που τους έκανε τελικά με πολύ αγώνα να αριστεύσουν.

Η βράβευση των μαθητών θα γίνει κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης εκδήλωσης για την έναρξη της νέας χειμερινής περιόδου την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 (στις 18:00) στην Εστία του Φάρου.

Σύμφωνα με το σύλλογο, δικαιούχοι βράβευσης είναι οι αριστούχοι μαθητές της Γ΄ Λυκείου, δημόσιων ή ιδιωτικών σχολείων εσωτερικού (ελληνικής επικράτειας) του προηγούμενου σχολικού έτους (2014-2015), οι οποίοι είχαν βαθμολογία 18,1 και άνω.

Το ΔΣ του συλλόγου απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όσα παιδιά πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις να επικοινωνήσουν με το σύλλογο έως την ερχόμενη Παρασκευή 2 Οκτωβρίου (με τη γενική γραμματέα του συλλόγου Βιβή Λουκοπούλου-Στεφανίδη στο 6974 371 049, ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του συλλόγου info@farospontionpatron.gr).