30 Ιούλιος 2013, 11:29 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:18

10 συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη

  • «Έφαγαν» 12,8 εκατ. ευρώ από ΙΚΑ και Δημόσιο

10 άτομα συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης μέρας και νύχτας στη Θεσσαλονίκη.

Συνελήφθησαν από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., χτες το μεσημέρι στον Εύοσμο, δύο αλλοδαποί ηλικίας 19 και 16 ετών, οι οποίοι αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα από σούπερ μάρκετ.

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, χτες το βράδυ, 35χρονος, ο οποίος προσπάθησε να πουλήσει ποσότητα κοκαΐνης σε άγνωστα άτομα. Στην κατοχή του συλληφθέντα και πλησίον Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία μικροδέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 3,74 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας.

Το ίδιο βράδυ, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αναλήψεως, 47χρονος, ο οποίος, ως υπεύθυνος – διευθύνων καταστήματος «Ίντερνετ – Καφέ» ιδιοκτησίας 77χρονου, που αναζητείται, είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στους οποίος διενεργούνταν απαγορευμένα παίγνια από ισάριθμους θαμώνες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Σήμερα τα ξημερώματα, έπειτα από έλεγχο αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας σε οίκο ανοχής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, συνελήφθη 55χρονη, η οποία διαπιστώθηκε να λειτουργεί ως προσωρινά υπεύθυνη τον παραπάνω οίκο, ιδιοκτησίας 31χρονης αλλοδαπής, που αναζητείται, χωρίς την απαραίτητη άδεια. Επίσης οι προαναφερόμενες, είχαν εγκαταστήσει ως εκδιδόμενο πρόσωπο 31χρονη αλλοδαπή σε βάρος της οποίας βεβαιώθηκε πταισματική παράβαση.

Συνελήφθη από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., χτες το βράδυ, στην περιοχή της Τούμπας, 19χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε και διέθετε προς πώληση 102 πακέτα τσιγάρα, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Το ίδιο βράδυ, συνελήφθησαν στον Εύοσμο και στην Πυλαία δύο άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.

Τέλος, συνελήφθη χτες το πρωί στη Σταυρούπολη, 28χρονος αλλοδαπός, ο οποίος στερείτο των απαραιτήτων εγγράφων για τη διαμονή στη χώρα και βεβαιώθηκε πταισματική παράβαση για επαιτεία σε βάρος 25χρονου αλλοδαπού, που διαπιστώθηκε το απόγευμα στην περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης

Πηγή: seleo.gr