21 Σεπτέμβριος 2015, 08:31 - Τελευταία Ενημέρωση: 21 Σεπτέμβριος 2015, 09:28

Τραγωδία με τρεις νεκρούς φοιτητές στο λιμάνι της Πάτρας

Θρήνος στην Πάτρα, όπου σήμερα τα ξημερώματα στις  05:40 τρεις φοιτητές έχασαν τη ζωή τους όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν με ακόμα τρία άτομα έπεσε στη θάλασσα από το μόλο της οδού Αγίου Νικολάου στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα αγόρια και δύο κορίτσια, ηλικίας από 20 έως 23 ετών, βρέθηκε, κάτω από ακόμα αδιευκρίνιστες συνθήκες, στη θάλασσα, στο παλιό λιμάνι της Πάτρας.

Όταν το αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα τρία από τα αγόρια κατάφεραν να βγουν από το αυτοκίνητο και αμέσως ειδοποίησαν τις Αρχές. Επιτόπου έφθασαν άνδρες της Πυροσβεστικής του Λιμενικού, καθώς και δύτες.

Οι τελευταίοι ανέσυραν από το αυτοκίνητο, που είχε πέσει στη θάλασσα, δύο κορίτσια και ένα αγόρι αλλά ήταν πλέον πολύ αργά. 

Οι σοροί των τριών νεκρών έχουν μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, για τη διενέργεια νεκροψίας, ενώ οι τρεις διασωθέντες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «'Αγιος Ανδρέας», προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Άνδρες του Λιμενικού πραγματοποιούν έρευνες και παίρνουν καταθέσεις, προκειμένου να εξακριβώσουν το πώς βρέθηκε το αυτοκίνητο στη θάλασσα και έχασαν τη ζωή τους οι φοιτητές. Τα παιδιά φέρονται να γνωρίστηκαν σε πάρτι και στη συνέχεια έφυγαν για να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι λιμενικοί είναι η ολισθηρότητα του οδοστρώματος, λόγω της βροχόπτωσης, ενώ έχει γίνει έλεγχος αλκοτέστ στον οδηγό του αυτοκινήτου.

*Το βίντεο είναι από την ιστοσελίδα patrastimes.gr