20 Σεπτέμβριος 2015, 11:58 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Σεπτέμβριος 2015, 11:55

Μεϊμαράκης: Σήμερα μιλάνε οι πολίτες με την ψήφο τους

  • Μεϊμαράκης: Σήμερα μιλάνε οι πολίτες με την ψήφο τους
    Ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης ψηφίζει σε εκλογικό τμήμα του 1ου Γυμνασίου Αμαρουσίου (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαΐτας)

«Σήμερα είναι ημέρα γιορτής, σήμερα μιλάνε οι πολίτες με την ψήφο τους», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Μαρούσι.

«Όλοι οι Έλληνες μαζί θα γιορτάσουμε το βράδυ τη νέα Ελλάδα που ξημερώνει το πρωί της Δευτέρας», πρόσθεσε και εξέφρασε παράλληλα την πεποίθησή του ότι οι πολίτες με την ψήφο τους «θα διώξουν το γκρίζο, το ψέμα, τη μιζέρια, τους δήθεν» και «θα φέρουν την αλήθεια και τους αυθεντικούς για να μπορέσουμε να έχουμε ένα καλύτερο αύριο».

Υπογράμμισε ακόμη ότι θα είναι «ένα καλύτερο αύριο για όλη την οικογένεια. Κυρίως για τον στυλοβάτη της, τη γυναίκα, τη μητέρα, τη γιαγιά, την αγρότισσα, την άνεργη».

Να στηρίξουν τη Δημοκρατική Συμπαράταξη κάλεσε η Φώφη Γεννηματά τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, κατά την έξοδό της από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας, όπου άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα. 

Τόνισε ότι η συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ έδωσε όλο αυτό το διάστημα έναν άγωνα χωρίς άγονες συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις κι έστειλε σε όλη την Ελλάδα μήνυμα ενότητας. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε επίσης ότι «η ελπίδα απαιτεί συνεργασίες. Εμείς μπορούμε να γίνουμε ο εγγυητής, με σχέδιο και προοδευτικές μεταρρυθμίσεις».