18 Σεπτέμβριος 2015, 22:44 - Τελευταία Ενημέρωση: 18 Σεπτέμβριος 2015, 22:32

Οι τρεις προϋποθέσεις που βάζει το Ποτάμι για συμμετοχή του στην Κυβέρνηση

  • Οι τρεις προϋποθέσεις που βάζει το Ποτάμι για συμμετοχή του στην Κυβέρνηση
    Ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, μιλάει στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος του στο Εθνικό Γυμναστήριο Αθηνών «Φωκιανός» (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Θεόδωρος Μανολώπουλος)

Τρεις προϋποθέσεις για την συμμετοχή του Ποταμιού στην κυβέρνηση έθεσε ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός του στο γυμναστήριο Φωκιανός, απέναντι από το Καλλιμάρμαρο.

Πρώτον ένα σχέδιο ανάπτυξης για να υπάρχουν δουλειές. Δεύτερη προϋπόθεση η σύγκρουση με τη διαφθορά σε όλα τα επίπεδα και τρίτη η επανάσταση στην Παιδεία, με δημιουργία πρότυπων σχολείων στις φτωχές περιοχές και σύγχρονα πανεπιστήμια.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε ότι κόκκινη γραμμή για το Ποτάμι είναι η ανοικτή διακυβέρνηση προτείνοντας όλες οι θέσεις ευθύνης στην κρατική μηχανή να γίνουν με ανοικτή προκήρυξη και διαγωνισμό. Ο επικεφαλής του Ποταμιού επανέλαβε ότι διεκδικεί το 10% ή τριάντα έδρες «για να αλλάξουνε τα πάντα χωρίς να γκρεμίσουμε την χώρα». «Δεν είμαστε δεκανίκι κανενός» συμπλήρωσε.