20 Σεπτέμβριος 2015, 18:07 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Σεπτέμβριος 2015, 18:13

Μια γιορτή για όλη την οικογένεια, την άλλη Κυριακή, για καλό σκοπό

  • Μια γιορτή για όλη την οικογένεια, την άλλη Κυριακή, για καλό σκοπό

Μια ημέρα χαράς για όλη την οικογένεια διοργανώνει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Make-A-Wish» την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (Πειραιώς 254, Ταύρος). Πρόκειται για τη διοργάνωση «Family Fun Day» που περιλαμβάνει σειρά δραστηριοτήτων. 

Γιόγκα, χορός σάλσα, φουσκωτά παιχνίδια, τραμπολίνο, παιχνίδια δράσης, μουσικοκινητικά παιχνίδια, επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι, αθλοπαιδιές, μπαλονοκατασκευές, θεατρικό παιχνίδι, σόου με ξυλοπόδαρους, ταχυδακτυλουργούς και κλόουν καθώς και φαγητό και ποτό.

Για τους μικρούς καλεσμένους θα τραγουδήσει ο Πάνος Κιάμος. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν οι βραβεύσεις των σχολείων που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό «Αστέρι της Ευχής». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 11 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα της επόμενης Κυριακής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρούνε εισιτήρια μέσω του viva.gr, των βιβλιοπωλείων Public, Παπασωτηρίου, Ιανός και των καταστημάτων Seven Spots, Reload και Media Markt. Τα έσοδα θα διατεθούν για το έργο του «Make-A-Wish» και την εκπλήρωση των ευχών παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες.