15 Σεπτέμβριος 2015, 11:15 - Τελευταία Ενημέρωση: 15 Σεπτέμβριος 2015, 11:15

Στις Αχαρνές στις 15:00 κηδεύεται ο Γιώργος Μωυσιάδης

  • Στις Αχαρνές στις 15:00 κηδεύεται ο Γιώργος Μωυσιάδης

Το τελευταίο αντίο θα πουν συγγενείς, φίλοι, μέλη της Ευξείνου Λέσχης Αχαρνών και Αττικής «Καπετάν Ευκλείδης» και φίλαθλοι του Αχαρναϊκού στον Γιώργο Μωυσιάδη που βρέθηκε νεκρός υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες σε αυτοκίνητο στην Βαρυμπόμπη.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί σήμερα στις 15:00 στον Άγιο Νικόλαο Αχαρνών (οδός Δημοκρίτου, Αχαρνές). Στη συνέχεια, η σορός του θα μεταφερθεί στο σπίτι του κι από εκεί οι δικοί του άνθρωποι θα τον σηκώσουν στους ώμους και θα τον πάνε στο νέο κοιμητήριο Αχαρνών όπου θα γίνει η ταφή του.

Τον πρόεδρο της Ευξείνου Λέσχης Αχαρνών και Αττικής «Καπετάν Ευκλείδης» και πρώην πρόεδρο του Αχαρναϊκού αποχαιρετά με ανακοίνωσή του ο ΣΠΟΣ Ν. Ελλάδος και Νήσων, κάνοντας λόγο για «άλλο ένα χτύπημα στη μεγάλη ποντιακή οικογένεια».

Το ΔΣ του Συνδέσμου της ΠΟΕ εξέφρασε τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του Γιώργου Μωυσιάδη που ήταν πατέρας τριών παιδιών, στα μέλη και τους φίλους του σωματείου «Καπετάν Ευκλείδης».

Ας έν΄ελαφρύν το χώμα ντο θα σκεπάζ΄ ατόν...

Συντετριμμένα με την απώλεια του Γιώργου Μωυσιάδη είναι και τα μέλη του «Καπετάν Ευκλείδη» που τον ζούσαν καθημερινά. Με μια λιτή ανακοίνωση εξέφρασαν την οδύνη τους για τον πρόεδρό τους.

«Γιώργος Μωυσιάδης... Ένα όνομα που θα μείνει αξέχαστο στη Λέσχη μας. Το έργο σου ήταν μεγάλο πρόεδρε. Σε ευχαριστούμε για όλα.

»Το ΔΣ του συλλόγου, το μικρό και μεγάλο χορευτικό αλλά και τα μέλη του “Καπετάν Ευκλείδη” εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Εύξεινος Λέσχη Αχαρνών.