12 Σεπτέμβριος 2015, 15:54 - Τελευταία Ενημέρωση: 12 Σεπτέμβριος 2015, 15:50

Υπερθέαμα στον αέρα από την Athens Flying Week (φωτό-βίντεο)

  • Υπερθέαμα στον αέρα από την Athens Flying Week (φωτό-βίντεο)
    Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ (Παντελής Σαΐτας)
  • Υπερθέαμα στον αέρα από την Athens Flying Week (φωτό-βίντεο)
  • Υπερθέαμα στον αέρα από την Athens Flying Week (φωτό-βίντεο)

Το μεγαλύτερο αεροπορικό γεγονός επιστρέφει για τέταρτη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα. Ένα υπερθέαμα αεροπορικών επιδείξεων από τους καλύτερους πιλότους πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στο αεροδρόμιο του Τατοΐου. Ήδη από το πρωί άνοιξε τις πύλες του στο πολυπληθές κοινό που έδωσε το παρών και στοχεύει να προσφέρει θέαμα, μοναδικές αεροπορικές επιδείξεις, καθώς και μια σειρά από επιμέρους δρώμενα.

Στην ιστορική αεροπορική βάση του Τατοΐου παίρνουν μέρος η Demo-team της Πολωνικής Αεροπορίας με MIG 29 Fulcrum και η Πολεμική μας Αεροπορία με τις demo team «Ζευς» με F16 Blk 52 και «Δαίδαλος» με Harvard T 16, M 2000-5, F 4 Phantom, PZL και Τ41.Επίσης, οι θεατές θα απολαύσουν τα επιθετικά ελικόπτερα τύπου Apache και το Πολεμικό Ναυτικό με τα Sea Hawk και Augusta Bell. Δείτε την επίδειξη από τον πιλότο του Apache που χειρίζεται μαεστρικά το ελικόπτερο.

Συμμετέχουν ακόμα η ομάδα Βελγικής Αεροπορίας με F16 και παγκόσμιοι πρωταθλητές, όπως ο Jurgis Kairys Vostok, o Luca Bertossio, o Mikael Bregeot-Breitling, o Johan Gustafsson, οι Pemperton Aerosports και οι George Papagianni-Power Box.