12 Σεπτέμβριος 2015, 15:32 - Τελευταία Ενημέρωση: 12 Σεπτέμβριος 2015, 15:15

ΠΑΕ Ποντίων: Δεν παίζουν στο Κύπελλο λόγω γάμου!

  • ΠΑΕ Ποντίων: Δεν παίζουν στο Κύπελλο λόγω γάμου!

Την απόφαση να μην κατεβάσει ομάδα στο Κύπελλο και να υποστεί τις όποιες συνέπειες (αποκλεισμό, μηδενισμό και ενδεχόμενη αφαίρεση βαθμών από το πρωτάθλημα) έλαβε η διοίκηση της ΠΑΕ Ποντίων.

Ως αιτία προβάλλεται η απόφαση της ΕΠΣ Θράκης να ορίσει το παιχνίδι της πρώτης φάσης του θεσμού με τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου για το απόγευμα του Σαββάτου (12/9), αν και η ΠΑΕ Ποντίων είχε ζητήσει να οριστεί σε άλλη ημερομηνία, με το αιτιολογικό ότι παντρεύεται ένας από τους παίκτες της ομάδας και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα θα παραστεί στη γαμήλια τελετή.

Από την ΠΑΕ Ποντίων ξεκαθάρισαν ότι δεν μπορούν να αφήσουν το γάμο και να πάνε για… μπάλα και ζήτησαν αλλαγή ημερομηνίας.

Ωστόσο, το αίτημα δεν έγινε δεκτό από την αρμόδια επιτροπή καθώς δεν συμφώνησε η αντίπαλος ομάδα, όπως τουλάχιστον καταγγέλλει η ΠΑΕ Ποντίων.Μάλιστα, η ΠΑΕ Ποντίων εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία υπογραμμίζει ότι η απόφαση ήταν ομόφωνη (μεταξύ διοίκησης, προπονητή και ποδοσφαιριστών).

«… Εμείς είμαστε ένα κομμάτι της κοινωνίας και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που υπηρετούμε, είναι και αυτό μια κοινωνική δραστηριότητα και οφείλουμε πάνω από όλα να έχουμε σε προτεραιότητα τις ανθρώπινες κοινωνικές στιγμές. Έτσι αποφασίσαμε να είμαστε παρόντες στην μεγάλη στιγμή για τον ποδοσφαιριστή μας και να αφήσουμε τη Δόξα Νέου Σιδηροχωριου να προκριθεί στην επόμενη φάση Κυπέλου στα χαρτιά», τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.