10 Σεπτέμβριος 2015, 21:16 - Τελευταία Ενημέρωση: 10 Σεπτέμβριος 2015, 20:43

Στη φυλακή ο 38χρονος πρώην αθλήτης και μοντέλο για τα 27 κιλά κοκαΐνης

  • Μενίδι: Έπνιξε τη μητέρα του με μαξιλάρι 5
    Από τα ευρήματα της αστυνομίας

Στη φυλακή οδηγούνται ο 38χρονος πρώην αθλητής του μπέιζμπολ και πρώην μοντέλο, καθώς και δύο συγκατηγορούμενοί του στην υπόθεση της κοκαΐνης 27 κιλών, που εντοπίστηκε πριν από λίγες μέρες στον Ασπρόπυργο. Ο αθλητής και οι δύο συγκατηγορούμενοι του, ένας 38χρονος Ολλανδός και ένας πολίτης Γουιάνας 48 ετών, απολογήθηκαν ενώπιον του 19ου τακτικού ανακριτή για τα ναρκωτικά και κρίθηκαν από ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακιστέοι.

Ο 38χρονος φέρεται να απέδωσε την εμπλοκή του στη χρόνια εξάρτησή του από την κοκαΐνη, ενώ φέρεται να κατονόμασε συγκεκριμένο πρόσωπο ως αυτόν που θα διακινούσε τα ναρκωτικά στην Αθήνα, χαρακτηρίζοντας τον δικό του ρόλο «περιφερειακό».

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, Σάκη Κεχαγιόγλου, υποστήριξε πως δεν είναι αυτός ο εγκέφαλος.

«Δεν είμαι ο οργανωτής. Είμαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Υπήρξα αναλώσιμος. Όλη η εμπλοκή μου οφείλεται στη μακροχρόνια εξάρτησή μου από την κοκαΐνη και άλλα ναρκωτικά. Επειδή δεν είχα χρήματα και είχα ισχυρή εξάρτηση από τα ναρκωτικά θα έπαιρνα μια ποσότητα ως αμοιβή για τη βοήθεια που θα έδινα σε τρίτους. Αν οργάνωνα εγώ τη μεταφορά της κοκαΐνης δεν θα ήμουν παρών στην αποθήκη», εμφανίζεται να είπε.

Την κοκαΐνη –όλα δείχνουν– σχεδίαζε να τη διακινήσει στην Ελλάδα διεθνές κύκλωμα με βάση τη Λατινική Αμερική.