10 Σεπτέμβριος 2015, 17:03 - Τελευταία Ενημέρωση: 10 Σεπτέμβριος 2015, 17:24

Ποντιακό ξεφάντωμα και... σέλφι στις Γιορτές Παλιάς Πόλης στην Ξάνθη

  • Ποντιακό ξεφάντωμα και... σέλφι στις Γιορτές Παλιάς Πόλης στην Ξάνθη
  • Ποντιακό ξεφάντωμα και... σέλφι στις Γιορτές Παλιάς Πόλης στην Ξάνθη

Με απόλυτη επιτυχία διοργάνωσε ο Σύλλογος Ποντίων Νομού Ξάνθης, το οκταήμερο των μουσικών βραδιών, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Γιορτές Παλιάς Πόλης της Ξάνθης, από τις 30 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2015.

«Βοήθησε ο καιρός, το ότι είχαμε καθημερινά διαφορετικούς καλλιτέχνες αλλά και η συνδρομή των παιδιών του Συλλόγου, τα οποία κι ευχαριστώ για την άψογη οργάνωση».

Αυτό δήλωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το pontos-news.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου Θεόδωρος Ρωμανίδης.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τους Στάθη Νικολαΐδη, Κώστα Θεοδοσιάδη, Αλέξη Παρχαρίδη, Γιώργο και Λάζο Ιωαννίδη, Γιώργο Σιαμλίδη και Μπάμπη Ιωακειμίδη, Στάθη Πορφυρίδη, Στέφανο Κωνσταντινίδη, Αδάμ Αποστολίδη, Γιώργο Παπαγιαννίδη και Γιώργο Αποστολίδη και να τραβήξουν ακόμα και… σέλφι μαζί τους πάνω στην πίστα.

Ανάμεσά τους και τα παιδιά του Συλλόγου παρέα με τα μουσικά τους όργανα. Ο Μίλτος Αποστολίδης, ο Τάσος Πετρόπουλος και ο Νίκος Μαραγκοζίδης στη λύρα. Νταούλι έπαιξαν ο Γιώργος Χαραλαμπίδης, ο Θανάσης Ελευθεριάδης, ο Κώστας Τσαρμαντίδης και στα πλήκτρα ο Μίλτος Χατζόπουλος.

Στις γιορτές Παλιάς Πόλης της Ξάνθης, που αποτελούν θεσμό εδώ και 25 χρόνια και διοργανώνονται πάντα τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου, συμμετέχουν όλοι οι πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής που προωθούν και προβάλλουν την ιστορία, τον πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα τους, μέσα στην παλιά πόλη με τα πλακόστρωτα σοκάκια και τα επιβλητικά αρχοντικά.

  • Οι φωτογραφίες είναι από το προφίλ του Συλλόγου Ποντίων Ξάνθης στο Facebook.
Gallery
Εκδηλωσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ30
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
2015
21:00
Ο Σύλλογος Ποντίων νομού Ξάνθης διοργανώνει, στο πλαίσιο των Γιορτών Παλιάς Ξάνθης, οκτώ...