8 Σεπτέμβριος 2015, 19:46 - Τελευταία Ενημέρωση: 8 Σεπτέμβριος 2015, 19:22

Δύο 5χρονοι έσκαψαν με φτυαράκια σήραγγα και το έσκασαν από το νηπιαγωγείο!

  • Δύο 5χρονοι έσκαψαν με φτυαράκια σήραγγα και το έσκασαν από το νηπιαγωγείο!
    (Φωτ.: EPA / Walter Bieri)

Απίστευτο περιστατικό στην Ρωσία με πρωταγωνιστές δύο αγόρια ηλικίας 5 ετών. Τα παιδιά έσκαψαν, χρησιμοποιώντας φτυαράκια που παίζουν στην άμμο, μια σήραγγα με στόχο να φύγουν από το σχολείο τους στα Ουράλια και στη συνέχεια του... σχεδίου τους να αγοράσουν μια Τζάγκουαρ.

Την είδηση μετέδωσαν σήμερα τοπικά μέσα ενημέρωσης διευκρινίζοντας: «Τα δύο αγόρια το έσκασαν από το νηπιαγωγείο τους στο Μαγκνιτογκόρσκ, κατά τη διάρκεια μιας νυχτερινής βόλτας, από ένα μικρό πέρασμα που είχαν σκάψει πριν από πολλές πολλές ημέρες με τη βοήθεια παιδικών φτυαριών στα θεμέλια του σχολείου τους».

Οι λιλιπούτειοι «δραπέτες» κατόπιν περπάτησαν μια απόσταση 2 χιλιομέτρων έως μια αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων όπου σκέφτονταν να αγοράσουν μια Τζάγκουαρ, έγραψε η εφημερίδα «Komsomolskaia Pravda».

Μια περαστική υποψιάστηκε ότι κάτι περίεργο συνέβαινε καθώς είδε τα παιδιά να βολτάρουν δίπλα στην αντιπροσωπεία και τα ρώτησε τι ακριβώς έκαναν εκεί. Εκείνα εξήγησαν ότι είχαν φύγει από το νηπιαγωγείο τους για να αγοράσουν ένα μεγάλο αυτοκίνητο, όμως δεν είχαν χρήματα.

Η γυναίκα τα οδήγησε σε ένα αστυνομικό τμήμα, όπου είχε σημάνει ήδη συναγερμός καθώς η διεύθυνση του σχολείου είχε ενημερώσει για την εξαφάνιση των αγοριών. Η εκπαιδευτικός που ήταν επικεφαλής της τάξης των δύο παιδιών δήλωσε ότι δεν πρόσεξε ότι αυτά έλειπαν, επιβεβαίωσαν οι συνάδελφοί της τους οποίους επικαλέστηκε η εφημερίδα. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, η δασκάλα απολύθηκε.