8 Σεπτέμβριος 2015, 16:45 - Τελευταία Ενημέρωση: 18 Σεπτέμβριος 2015, 12:23

Αιμοδοσία ΕΠΟΝΑ: Προσφορά ζωής (φωτο)

  • Αιμοδοσία ΕΠΟΝΑ: Προσφορά ζωής (φωτο)

Το καλοκαίρι είναι από τις δύσκολες εποχές για την αιμοδοσία μιας και ο περισσότερος κόσμος λείπει για διακοπές κι έχουμε αυξημένη ανάγκη αίματος λόγω τουριστών.

Η ΕΠΟΝΑ αποδεικνύοντας και πάλι την κοινωνική της ευαισθησία, πραγματοποίησε την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015, την 9η κατά σειρά αιμοδοσία, με συνεργασία με το Σύλλογο Ποντίων Μεταμόρφωσης «Ο Εύξεινος Πόντος».


Ο πρόεδρος της ΕΠΟΝΑ με μια χορεύτρια ποντιακών χορών του «Ευξείνου Πόντου»

Άνθρωποι της ΕΠΟΝΑ μας τονίζουν ότι «πρέπει να ευαισθητοποιηθούμε περισσότερο, ειδικά τo καλοκαίρι που το προσωπικό είναι μειωμένο στα νοσοκομεία όπως και οι αιμοδότες, έχουμε αυξημένο τουρισμό άρα και αυξημένες ανάγκες λόγω ατυχημάτων. Το αίμα είναι κάτι που χρειάζεται κάθε ώρα και στιγμή σε κάποιον συνάνθρωπό μας.»

Οι νεολαίοι της ΕΠΟΝΑ, για το αίμα των προγόνων τους που άδικα χύθηκε αλλά και για τους νυν πάσχοντες συνανθρώπους τους, μας καλούν να ενισχύσουμε το υπέρτατο αυτό εγχείρημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.


Μέλη και φίλοι της ΕΠΟΝΑ συμπληρώνουν τα ειδικά έντυπα

Η ΕΠΟΝΑ προετοιμάζει ήδη τη 10η αιμοδοσία της σε άμεση επαφή πάντα με το αντικαρκινικό-ογκολογικό νοσοκομείο Αθηνών «Άγιος Σάββας».

  • Οι φωτογραφίες είναι από το προφίλ του συλλόγου στο facebook
Gallery
Εκδηλωσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ06
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
2015