7 Σεπτέμβριος 2015, 23:11 - Τελευταία Ενημέρωση: 7 Σεπτέμβριος 2015, 22:59

Μια νεαρή επικεφαλής στο Επικρατείας των ΑΝΕΛ

  • Μια νεαρή επικεφαλής στο Επικρατείας των ΑΝΕΛ
    Η Χριστίνα Τρεμόντι

Ένα νέο, φρέσκο και άφθαρτο πρόσωπο επέλεξε για τη θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο Πάνος Καμμένος επιχειρώντας να κάνει άνοιγμα στους νέους ψηφοφόρους.

Πρόκειται για την Ελληνοαμερικανίδα Χριστίνα Τρεμόντι, με πλούσιο βιογραφικό, που ήρθε αντιμέτωπη με τη διαφθορά στην Ελλάδα και αποφάσισε να την αντιμετωπίσει με τη δημιουργία της ιστοσελίδας «edosafakelaki.org». Παράλληλα στο ψηφοδέλτιο εντάχθηκε και ο Πόντιος Χριστόφορος Σοφιαννίδης.

«Θέλουμε να βάλουμε τη νέα γενιά στη Βουλή για το καλύτερο μέλλον της πατρίδας μας», είπε ο Πάνος Καμμένος παρουσιάζοντας την Χριστίνα Τρεμόντι και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ενώ η ίδια, γεννηθείσα το 1990, ευχαρίστησε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και δήλωσε, εμφανώς συγκινημένη, πως «θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να χτίσουμε ξανά τις βάσεις του κοινωνικού συστήματος με ανθρώπους που έχουν όραμα».

Για τις υπόλοιπες θέσεις του ψηφοδελτίου Επικρατείας ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επέλεξε τους Γεώργιο Κλειδέρη, Χριστόφορο Σοφιαννίδη (Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Δημοτολογίου και Διεθνών σχέσεων στην Καλλιθέα με παράλληλα καθήκοντα: συντονισμός και η επίβλεψη του έργου του Κέντρου Στήριξης Ποντιακού Ελληνισμού ΚΕΣΠΕ) ,Νίκο Κατσαρό, Ευγενία Αρβανίτη - Πρεβεζάνου, Νικόλαο Μεταξάκη, Μιχάλη Βάρδα, Ζήση Παπανικολάου, Γιάννη Στεφανουδάκη, Κωνσταντίνο Μπούμπαρη, Δημήτριο Νικολάου και Γαβριήλ Αβραμίδη.

Την παρουσίαση του ψηφοδελτίου Επικρατείας πάντως ο  Καμμένος ξεκίνησε λέγοντας πώς, λόγω καθυστέρησης του δικαστικού κλητήρα δεν κατατέθηκαν εγκαίρως τα δικαιολογητικά της Σταυρούλας Ξουλίδου, με αποτέλεσμα να μην είναι υποψήφια στη Β' Θεσσαλονίκης. «Θα δώσει τη μάχη στο πλευρό των ΑΝΕΛ και θα υπουργοποιηθεί αν όλα πάνε καλά», σημείωσε.