27 Ιούλιος 2013, 12:15 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:18

Ακούστε τα νέα Ποντιακά τραγούδια από τους αδελφούς Συμεωνίδη

  • Νέα Ποντιακά τραγούδια από τους αδελφούς Συμεωνίδη

Μόλις κυκλοφόρησαν νέα ποντιακά τραγούδια από τους αδελφούς Συμεωνίδη. Ένα φρέσκο συγκρότημα που αποτελείται από τρεις νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες με ιδιαίτερο πάθος και αγάπη για την μοντέρνα και παραδοσιακή ποντιακή μουσική.

Ο Συμεών, ο Στάθης και ο Χρήστος Συμεωνίδης, μετά την συνέντευξη που είχαν παραχωρήσει στο Pontos-News.Gr, άρχισαν να ετοιμάζουν πυρετωδώς το νέο τους δίσκο.

Η νέα τους δισκογραφική δουλειά λέγεται "Πατρίδας 'ημ σταλάγματα" και υπόσχεται να δώσει έναν άλλο αέρα στην μοντέρνα ποντιακή μουσική που έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα.

Πριν από λίγες ημέρες ολοκλήρωσαν και μας παρουσιάζουν τα γυρίσματα του πρώτου τους video clip για το τραγούδι "Έμορφος προσφυγοπούλα", που συμπεριλαμβάνεται στον νέο τους δίσκο.

Τα τραγούδια: Έμορφος Προσφυγοπούλα, Τα πέτρας και τα αγάλματα, Αθήνα, Τρία αδέλφια, είναι σε μουσική του Συμεών Συμεωνίδη και σε στίχους του Βασίλη Μωυσιάδη.

Οι αδελφοί Συμεωνίδη, εκτός από τα νέα τους τραγούδια, αναλαμβάνουν να ντύσουν με παραδοσιακή, αλλά και μοντέρνα ποντιακή μουσική και να ξεσηκώσουν τους καλεσμένους σας, σε γάμους, βαπτίσεις και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Για να αποκτήσετε το νέο τους δίσκο και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να καλέσετε στο 6979 495765.

Δείτε τους Αδελφούς Συμεωνίδη στα social media:
Facebook
Odnoklassniki

Δείτε το ολοκαίνουργιο video clip παρακάτω: