6 Σεπτέμβριος 2015, 19:24 - Τελευταία Ενημέρωση: 6 Σεπτέμβριος 2015, 19:30

Καταγγελία από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για έρανο - απάτη

  • Καταγγελία από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για έρανο - απάτη

Για έρανο - απάτη από δύο γυναίκες στην Πάτρα κάνει λόγο με ανακοίνωσή του το «Χαμόγελο του παιδιού» και προειδοποιεί τους πολίτες για το νέο κρούσμα οικονομικής εκμετάλλευσης του Οργανισμού.

«Επιτήδειοι οργώνουν την Ελλάδα μέσα στην κρίση, εκμεταλλεύονται ευαισθητοποιημένους πολίτες και συγκεντρώνουν χρήματα με το πρόσχημα της υποστήριξης του Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

»Αυτή τη φορά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι 2 γυναίκες που εμφανίζονται ως εργαζόμενες του Οργανισμού το Χαμόγελο του Παιδιού, κινούνται στην περιοχή της Πάτρας, διενεργώντας έρανο», τονίζεται αρχικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Οργανισμός.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» τονίζει ότι «δε βγαίνει ποτέ στο δρόμο, ούτε από πόρτα σε πόρτα για να πραγματοποιήσει οποιεσδήποτε πωλήσεις ή να κάνει έρανο». Όπως εξηγεί οι χρηματικές δωρεές για την ενίσχυση των σκοπών του γίνονται μόνο με κατάθεση σε συγκεκριμένους τραπεζικούς λογαριασμούς, στα γραφεία του ή στους χώρους του.

Τέλος, παρακαλεί όλους τους πολίτες, τους φίλους του αλλά και οποιονδήποτε αντιληφθεί τέτοια περιστατικά να επικοινωνήσει άμεσα με την αστυνομία και με τον Οργανισμό.