3 Σεπτέμβριος 2015, 12:36 - Τελευταία Ενημέρωση: 3 Σεπτέμβριος 2015, 12:33

Τιμητική διάκριση για Θοδωρή Ζαγοράκη και Γιώργο Ζαχαριάδη

  • Τιμητική διάκριση για Θοδωρή Ζαγοράκη και Γιώργο Ζαχαριάδη

Ακόμα μία τιμητική διάκριση έλαβε ο Πόντιος αθλητής Γιώργος Ζαχαριάδης για τον άθλο του να φτάσει τρέχοντας μέχρι την Παναγία Σουμελά Τραπεζούντας. Μετά την βράβευσή του από το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας συνοδεία ποντιακής λύρας ο Πόντιος υπεραθλητής τιμήθηκε από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κοζάνης και φωτογραφήθηκε με το μεγάλο ποδοσφαιριστή Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος του εξέφρασε το θαυμασμό του για το κατόρθωμά του.  

Φανερά συγκινημένος ο «Τεμόν ΑΕΚ» για το βραβείο που του απονεμήθηκε είπε στο σύντομο λόγο του: «Μεγάλη μου χαρά και τιμή να βρίσκομαι ανάμεσα σε πρόσωπα που πρόσφεραν στη χώρα και στην τοπική κοινωνία, όπως ο Θοδωρής Ζαγοράκης, που μαζί με τα άλλα παιδιά έκαναν όλον τον κόσμο να μιλάει για την Ελλάδα. Συγκινούμαι ιδιαίτερα που τιμάται η προσπάθειά μου να τρέξω μέχρι την Παναγία Σουμελά του Πόντου»

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της κλήρωσης Α΄ και Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης, ενώ έγινε και η βράβευση των καλύτερων της περασμένης ποδοσφαιρικής περιόδου.