31 Αύγουστος 2015, 20:01 - Τελευταία Ενημέρωση: 31 Αύγουστος 2015, 19:51

Συμβασιούχοι διέκοψαν την ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου

  • Συμβασιούχοι διέκοψαν την ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Στα δυο χωρίστηκαν και πάλι για τη Ζωή. Οι υποστηρικτές της Ζωής Κωνσταντοπούλου σήκωσαν πανό μέσα στο κτήριο της ΕΣΗΕΑ στο οποίο αναγραφόταν: «Όχι στα μνημόνια, ναι στη Ζωή». Πανό όμως σήκωσαν στην αίθουσα και υπάλληλοι της Βουλής, εκείνοι κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Τέλος στη Ζωή της ανεργίας». Πρόκειται για τους συμβασιούχους υπαλλήλους της Βουλής, που φώναζαν «είμαστε απλήρωτοι», με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να τους κατηγορεί για προβοκάτσια...

«Τι θα κάνετε με τους συμβασιούχους της Βουλής που επί μήνες εργάζονται χωρίς να πληρώνονται;», ρώτησε μία συμβασιούχος. «Θέλετε προφανώς να προβοκάρετε. Δέχομαι οργανωμένη επίθεση, αυτό λέγεται δολοφονία προσωπικότητας. Εμφανίζονται εδώ μέσα κάποιοι ενεργοί δημοσιογράφοι σε Μέσα Ενημέρωσης ως δήθεν απλήρωτοι εργαζόμενοι του καναλιού της Βουλής. Υπάρχουν άνεργοι και ταλαιπωρημένοι δημοσιογράφοι που δεν είχαν την τύχη να τους τιμά η Βουλή για πάρα πολύ καιρό», απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου .

Στη συνέχεια κατήγγειλε πελατειακές σχέσεις στη Βουλή και κατέληξε: «Εκεί που καλύπτονται πάγιες και διαρκείς ανάγκες, δεν μπορούν να υπάρχουν συμβάσεις ορισμένου χρόνου εργασιακής ομηρίας. Να διερευνηθεί αν οι μόνιμοι κάνουν τη δουλειά τους. Υπάρχουν άνθρωποι φαντάσματα σε υπηρεσίες. Υπάρχουν όμως και άνθρωποι πολύ σκληρά εργαζόμενοι. Προσπάθησα να εξομαλύνω τον τρόπο λειτουργίας της Βουλής».