27 Αύγουστος 2015, 22:13 - Τελευταία Ενημέρωση: 27 Αύγουστος 2015, 21:36

Aegean: Δωρεάν εισιτήρια σε πρωτοετείς φοιτητές

  • Aegean: Δωρεάν εισιτήρια σε πρωτοετείς φοιτητές

Δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2015-2016 σε επιπλέον 250 πρωτοετείς φοιτητές προσφέρει η αεροπορική εταιρεία Αegean, μέσω του προγράμματος Στήριξης Φοιτητών «Κοντά στους Νέους».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αegean, θα λάβουν δωρεάν οκτώ εισιτήρια ανά έτος, για όλη την τετραετή ή πενταετή διάρκεια των σπουδών τους.

Υπενθυμίζεται ότι η πρωτοβουλία αφορά σε 100 νεοεισαχθέντες φοιτητές από περιοχές που εντάσσονται στις άγονες γραμμές (Αστυπάλαια, Ζάκυνθος, Ικαρία, Κάλυμνος, Κάρπαθος, Κάσος, Καστελόριζο, Κύθηρα, Λέρος, Μήλος, Νάξος, Πάρος, Σκιάθος, Σκύρος, Σύρος) και σε 150 νεοεισαχθέντες από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Τα κριτήρια ένταξης στο πρόγραμμα είναι κυρίως κοινωνικοοικονομικά, καθώς η εταιρεία στοχεύει να στηρίξει και πάλι (3η σερί χρονιά), τους νέους φοιτητές στο δεδομένο οικονομικό περιβάλλον και να βοηθήσει στην ελάφρυνση των οικονομικών υποχρεώσεων της ελληνικής οικογένειας σε ολόκληρη τη χώρα.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας kontastousneous.gr όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μετά την εγγραφή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.