27 Αύγουστος 2015, 18:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 27 Αύγουστος 2015, 17:45

Στην Παναγία Σουμελά Βερμίου ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

  • Στην Παναγία Σουμελά Βερμίου ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Στους χώρους του Ιερού Προσκυνήματος Παναγία Σουμελά στο όρος Βέρμιο βρέθηκε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος προκειμένου να παρευρεθεί στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιερέων Νεότητος και Κατηχητών των Ιερών Μητροπόλεων. Στο συνέδριο, που πραγματοποιείται στα υψώματα της Καστανιάς από την Τρίτη 25 έως την Παρασκευή 28 Αυγούστου, περίπου 160 σύνεδροι από τα γραφεία Νεότητας των Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος παρακολουθούν ομιλίες με πλούσια και επίκαιρα θέματα.

Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο υποδέχτηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμων, ο Πρόεδρος του Σωματείου Παναγία Σουμελά Γιώργος Τανιμανίδης, το μέλος του ΔΣ Παντελής Ανθρακόπουλος, ο διευθυντής της Ποντιακής Εστίας Στάθης Ταξίδης και ο διευθυντής του Ιερού Ιδρύματος Παναγία Σουμελά Αντώνης Δάλλας.


Ο Ιερός Ναός της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο

Εκ μέρους των ΔΣ του Σωματείου και του Ιερού Προσκυνήματος Παναγία Σουμελά, ο πρόεδρος του Σωματείου Παναγία Σουμελά Γιώργος Τανιμανίδης παρέδωσε στον Αρχιεπίσκοπο ένα αρχιερατικό εγκόλπιο, σε ανάμνηση της επίσκεψής του.