25 Ιούλιος 2013, 16:55 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:19

Ψωμιάδης για την λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές: Επιτέλους δικαιώθηκα!

  • Ψωμιάδης: Λένε ψέματα δεν είναι τα τελευταία μέτρα (video)

Ψωμιάδης για την λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές: Επιτέλους δικαιώθηκα!

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση...

«Νιώθω δικαιωμένος, γιατί εδώ και πολλά χρόνια επέμενα στη λειτουργία της αγοράς πιλοτικά 7 με 8 Κυριακές το χρόνο, προσβλέποντας στην τόνωση του τζίρου, στην ενίσχυση της απασχόλησης και στη στήριξη του τουρισμού, θέτοντας πάντα ως προαπαιτούμενο τη σύμφωνη γνώμη όλων των εμπλεκόμενων φορέων, των Εμπορικών Συλλόγων, των Επαγγελματικών Επιμελητηρίων και των Συλλόγων των Εμποροϋπαλλήλων.
Ασφαλώς, το μείζον πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι η μείωση της αγοραστικής δύναμης της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων καταναλωτών.

Αυτή τη στιγμή, όμως, καλούμαστε να δώσουμε ανάσες στην αγορά. Ο στόχος είναι κοινός, να κερδίσουμε όλοι, έμποροι, εργαζόμενοι και καταναλωτές. Με συνεννόηση, σεβασμό και ειλικρινή διάλογο. Με τα στείρα ΟΧΙ δεν πάμε μπροστά.

Όσο αφορά στη Θεσσαλονίκη, είναι πλέον στα χέρια του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη να λάβει μέσα από ένα ειλικρινή διάλογο με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς τις αποφάσεις του, ανάλογα με τις τοπικές ανάγκες και προτεραιότητες. Στο τέλος θέλω να πιστεύω πως η χρυσή τομή θα βρεθεί, προς όφελος όλων, προς όφελος της πόλης.»

Πηγή: thestival.gr