26 Αύγουστος 2015, 21:41 - Τελευταία Ενημέρωση: 26 Αύγουστος 2015, 21:24

Μεϊμαράκης: Πρώτο κόμμα θα είναι η ΝΔ

  • Μεϊμαράκης: Πρώτο κόμμα θα είναι η ΝΔ
    Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης μιλάει στους πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας σε συνάντηση που είχαν στα κεντρικά γραφεία του κόμματος (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

O πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης συναντήθηκε σήμερα με πολιτευτές, με πρώην βουλευτές του κόμματος και με στελέχη της Αυτοδιοίκησης, από τους οποίους ζήτησε να συμμετάσχουν όλοι στον εκλογικό αγώνα και εκτίμησε ότι η ΝΔ θα είναι το πρώτο κόμμα στις εκλογές.

«Είστε η αιχμή του δόρατος», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ απευθυνόμενος στους συνομιλητές του στη συνάντηση που είχαν στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Λεωφόρο Συγγρού.

Νωρίτερα, είχε ορίσει εκπροσώπους του κόμματος, ενόψει των εκλογών, τους Σταύρο Καλαφάτη, Σίμο Κεδίκογλου, Νίκο Παναγιωτόπουλο, Χρήστο Σταϊκούρα, Κώστα Τασούλα και Σοφία Βούλτεψη.

Κύκλοι  της Νέας Δημοκρατίας, σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις, διαβεβαίωναν πως το κόμμα τους «θα κάνει ό,τι χρειαστεί προκειμένου οι Έλληνες να βρουν την ηρεμία τους, να αισθανθούν ότι η χώρα κυβερνάται υπεύθυνα και όχι από μαθητευόμενους μάγους».

Αύριο Πέμπτη, στις 12:00, θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή.