26 Αύγουστος 2015, 15:45 - Τελευταία Ενημέρωση: 26 Αύγουστος 2015, 16:47

Τι συμφώνησαν Ιβάν Σαββίδης και Γιώργος Ζαχαριάδης (φωτο)

  • Τι συμφώνησαν Ιβάν Σαββίδης και Γιώργος Ζαχαριάδης (φωτο)

Ο ποντιακής καταγωγής μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης συνάντησε την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου στην Παναγία Σουμελά Τραπεζούντας τον Πόντιο υπεραθλητή Γιώργο Ζαχαριάδη (Τεμόν ΑΕΚ) με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα θερμό ανάμεσά τους, δημιουργώντας νέους ορίζοντες συνεργασίας.

Μπορεί να υποστηρίζουν δύο διαφορετικές ποδοσφαιρικές ομάδες, αλλά η αγάπη τους για καθετί ποντιακό εκμηδενίζει όλες τις διαφορές τους.

Ο Ιβάν Σαββίδης γνώρισε από κοντά τον Πόντιο αθλητή ο οποίος με το ποντιακό του πείσμα κατάφερε να φτάσει τρέχοντας από την Παναγία Σουμελά Βερμίου στην ομώνυμη Ιερά Μονή Τραπεζούντας, εκπληρώνοντας ένα όνειρο χρόνων. Σαββίδης και Ζαχαριάδης φωτογραφήθηκαν μαζί φορώντας ο καθένας τα χρώματα της ομάδας του, δείχνοντας σε όλους πως αυτό που τους ενώνει είναι η κοινή τους καταγωγή.

Μάλιστα, μεταξύ των δυο Ποντίων υπήρξε συμφωνία για ένα νέο αθλητικό εγχείρημα για την προώθηση του ποντιακού στοιχείου. Περισσότερες λεπτομέρειες γι' αυτήν τους τη δράση θα δοθούν όταν οριστικοποιηθεί η συμφωνία.