22 Αύγουστος 2015, 20:24 - Τελευταία Ενημέρωση: 22 Αύγουστος 2015, 20:09

Τσίπρας: Εμείς ανοίγουμε δρόμους

  • Τσίπρας: Εμείς ανοίγουμε δρόμους
    Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ (Παντελής Σαΐτας)

«Εμείς τώρα στη μάχη. Προχωράμε μπροστά, ανοίγουμε δρόμους», είναι το μήνυμα που έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, από τη σύσκεψη που είχε σήμερα με κομματικά και κυβερνητικά στελέχη στη Βουλή.

Ο πρωθυπουργός έθεσε στο επίκεντρο το κυβερνητικό πρόγραμμα της Αριστεράς για την επόμενη τετραετία. «Το μόνο πρόγραμμα που μπορεί να βγάλει τον τόπο από την κρίση με το λαό μας όρθιο», σημείωσε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, απευθυνόμενος στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Μην ασχολείστε με τα τεχνάσματα καθυστέρησης των εκλογών. Αυτά έχουν κοντά ποδάρια και ο κόσμος καταλαβαίνει. Εμείς τώρα στη μάχη. Μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας.

»Να καταθέσουμε το κυβερνητικό πρόγραμμα της Αριστεράς για την επόμενη τετραετία. Το μόνο πρόγραμμα που μπορεί να βγάλει το τόπο από τη κρίση, με το λαό μας όρθιο. Αυτό είναι τώρα το δικό μας καθήκον. Προχωράμε μπροστά, ανοίγουμε δρόμους.»

Τη σύσκεψη απασχόλησαν θέματα προετοιμασίας του κόμματος για τις επικείμενες εκλογές. Συζητήθηκαν οι περιοδείες του Α. Τσίπρα, η συγκρότηση των ψηφοδελτίων του κόμματος και η εκλογική τακτική.