22 Αύγουστος 2015, 11:41 - Τελευταία Ενημέρωση: 22 Αύγουστος 2015, 10:43

Ιβάν Σαββίδης: Περηφάνια, Αντίσταση, Όνειρο, Κατάκτηση!

  • Ιβάν Σαββίδης: Περηφάνια, Αντίσταση, Όνειρο, Κατάκτηση!

Το ερχόμενο Απρίλιο ο Δικέφαλος του Βορρά συμπληρώνει 90 χρόνια ζωής και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης σηματοδοτεί την έναρξη των εκδηλώσεων για τα 90ά γενέθλια του συλλόγου.

Με προσωπικό του μήνυμα που έστειλε στους απανταχού φίλους του συλλόγου και με αφορμή το ξεκίνημα της νέας σεζόν, ο Πόντιος επιχειρηματίας τόνισε ότι «Είναι χρέος μας να συνεχίσουμε να υπηρετούμε τις αρχές που επέβαλαν οι ιδρυτές του ΠΑΟΚ, να τιμήσουμε την πλούσια ιστορία μας και να δημιουργήσουμε με ενθουσιασμό τις συνθήκες για ένα καλύτερο μέλλον».

Υπογράμμισε ακόμη ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο «ενενήντα λεπτά αγώνα» ή «έντεκα ποδοσφαιριστές», αλλά κάτι πολύ περισσότερο.

Όπως εξήγησε, «Ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα· είναι μια οικογένεια· είναι τρόπος ζωής· είναι Περηφάνια, Αντίσταση, Όνειρο και Κατάκτηση, όπως πολύ σοφά μεταφράστηκε στις κερκίδες της Τούμπας· είναι ο κοινός μας τόπος όπου επί 90 χρόνια μοιραζόμαστε τα πιο βαθιά και έντονα συναισθήματα».

Πρόσθεσε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πια ελεύθερος από χρέη. Γεγονός που δίνει όραμα και ώθηση για το μέλλον. Τέλος, ζήτησε από τους φιλάθλους, με δημιουργικές ιδέες και ευρηματικότητα, να συμμετάσχουν και να καθοδηγήσουν αυτές τις εκδηλώσεις.

Οι εκδηλώσεις και οι δράσεις, οι οποίες θα ξεκινήσουν το 2016, θα προκύψουν από τις προτάσεις του κόσμου, οι οποίες θα αξιολογηθούν από μια επιτροπή που θα συμπληρωθεί επίσης από υποψηφιότητες που θα προτείνουν οι απανταχού φίλοι του ΠΑΟΚ.

Ήδη ένας πυρήνας ανθρώπων (Αποστολίδης, Λυσσαρίδης, Ζέρβας, Καραμητρούσης, Πρέλεβιτς, Τζέτζης) έχει επιλεγεί και έχει προσκληθεί από τον Ι. Σαββίδη.