20 Αύγουστος 2015, 23:32 - Τελευταία Ενημέρωση: 21 Αύγουστος 2015, 08:51

Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας δραπετεύει εμείς θα είμαστε πρώτοι

  • Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας δραπετεύει εμείς θα είμαστε πρώτοι

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε αμέσως  μετά το διάγγελμα του Πρωθυπουργού, επιτέθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς  στον Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον οτι στην ουσία δραπετεύει και προσπαθεί να ξεφύγει από τα προβλήματα.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ θα λάβει την διερευνητική εντολή, θα εξαντλήσει κάθε προσπάθεια για σχηματισμό κυβέρνησης ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για νίκη στις εκλογές.

«Τα ψηφοδέλτιά μας είναι ήδη έτοιμα. Είμαστε πανέτοιμοι για την εκλογική μάχη. Tις μάχες τις κερδίζουν οι πραγματικοί ηγέτες και όχι οι πελαγωμένοι που παραδίδουν τελικά την εντολή», είπε, ζητώντας ταυτόχρονα να ανοίξει η Βουλή!

Συνεχίζοντας την επίθεσή του στον Τσίπρα τόνισε: «Είναι λίγο πονηρούλης, ψευτράκος, τακτικιστής, ωστόσο παραμένει συμπαθής. H Νέα Δημοκρατία θα λάβει την εντολή, θα την χρησιμοποιήσει, θα την αξιοποιήσει. Η Νέα Δημοκρατία θα εξαντλήσει τα περιθώρια της διερευνητικής εντολής για να βρεθεί λύση απο την παρούσα Βουλή. Με ποιον θα κάνει κυβέρνηση ο Τσίπρας; Είναι πιθανότερο ότι ο Καμμένος δεν θα μπει στη Βουλή».

Ο Πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε ότι είναι αλαζονική η ανακοίνωση ημερομηνίας για 20 Σεπτεμβρίου και ότι μπορεί να πάει αργότερα η εκλογική αναμέτρηση.