22 Αύγουστος 2015, 12:39 - Τελευταία Ενημέρωση: 21 Αύγουστος 2015, 19:40

Συνέδριο Εκπαιδευτικών Ελληνικής Γλώσσας στη Μελβούρνη

  • Συνέδριο Εκπαιδευτικών Ελληνικής Γλώσσας στη Μελβούρνη
    Στιγμιότυπο από τις εκδηλώσεις του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Νεοελληνικής Γλώσσας Βικτώριας στη Μελβούρνη (φωτ.: mgtav.org.au)

Διήμερο αφιερωμένο στην ελληνική γλώσσα διοργανώνει την Κυριακή 6 και τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Νεοελληνικής Γλώσσας Βικτώριας στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Οι ομογενείς εκπαιδευτικοί στη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου τους θα συζητήσουν και θα αναλύσουν θέματα που άπτονται της ηλεκτρονικής εκμάθησης ελληνικών.

Για παράδειγμα, θα ασχοληθούν με το πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το iPad στην αίθουσα διδασκαλίας, ποια παιχνίδια ή ψυχαγωγικά προγράμματα εκμάθησης ελληνικών είναι πιο αποδοτικά, αλλά και με ποιον τρόπο μπορεί να διαχειριστεί ένας εκπαιδευτικός τη διαφορετικότητα των παιδιών.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Graduate House του πανεπιστημίου της Μελβούρνης, στην οδό Leicester στο Κάρλτον.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Νεοελληνικών Βικτώριας μπορείτε να πάρετε από τον ιστότοπό τους ή στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση mgta.vic@gmail.com.