14 Αύγουστος 2015, 12:19 - Τελευταία Ενημέρωση: 14 Αύγουστος 2015, 12:18

Τούρκος γιόγκι έχει, στα 95 του, το μυστικό του καλού σεξ (φωτο)

  • Τούρκος γιόγκι έχει, στα 95 του, το μυστικό του καλού σεξ (φωτο)

Την ώρα που στη γειτονική Τουρκία το κλίμα είναι μάλλον βαρύ, με σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων και παράλληλα τις άκαρπες πολιτικές διαπραγματεύσεις, οι φανατικοί των κοινωνικών δικτύων είχαν την ευκαιρία να πάρουν βαθιά ανάσα, καθώς ήρθαν αντιμέτωποι με την έπαρση 95χρονου δάσκαλου της γιόγκα που διατείνεται ότι κατέχει το μυστικό μιας μακράς, δραστήριας σεξουαλικής ζωής.

Σύμφωνα με τη Hürriyet o Καζίμ Γκιουρμπούζ, γεννημένος στα Άδανα το 1920, διδάσκει γιόγκα και λέει με σιγουριά ότι το μυστικό είναι να κρατά κανείς το σώμα του σε εγρήγορση και να τρώει μέλι, ελιές, κόκκινες πιπεριές και φρέσκα φρούτα.

«Όλοι έχουν τη δύναμη να διατηρηθούν όπως εγώ» λέει, και απορρίπτει την άποψη ότι αποτελεί φαινόμενο.

Παραδέχεται μάλιστα πως διατηρεί την ίδια φυσική κατάσταση κι έχει τις ίδιες επιδόσεις στο σεξ όπως και πριν 25-30 χρόνια. Επίσης ότι ο Μοχάμεντ Άλι του αναγνώρισε κάποτε πως ξεπερνούσε κι εκείνον.

Όλα αυτά παρά το γεγονός ότι στα 41 του τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που του προκάλεσε τότε μερική παράλυση, την οποία ισχυρίζεται ότι αντιμετώπισε μόνος του, καθοδηγώντας φίλους του να επαναφέρουν στη θέση τους τους μετατοπισμένους του σπονδύλους.

Ανεξαρτήτως από το αν μπορεί κανείς να πιστέψει όλα όσα λέει ο 95χρονος γιόγκι, το σίγουρο είναι ότι διατηρεί εμφάνιση που με τίποτα δεν παραπέμπει σε άτομο της πραγματικής του ηλικίας.

Gallery