11 Αύγουστος 2015, 15:13 - Τελευταία Ενημέρωση: 11 Αύγουστος 2015, 14:29

Τι αναστάτωσε τους «Τραντέλλενες» Ξάνθης λίγες ώρες πριν από τον ποντιακό τους χορό

  • Τι αναστάτωσε τους «Τραντέλλενες» Ξάνθης λίγες ώρες πριν από τον ποντιακό τους χορό

Μπροστά σε μια πολύ δυσάρεστη εικόνα βρέθηκαν χθες το ΔΣ και τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων Χορευτών Ξάνθης «Τραντέλλενες». Ο Σύλλογος σήμερα Τρίτη 11 Αυγούστου (ώρα 21:00) στο γήπεδο Νέου Ζυγού διοργανώνει τον καλοκαιρινό του χορό, και ενώ όλα ήταν πανέτοιμα για τη μεγάλη βραδιά, οι διοργανωτές της εκδήλωσης αντιλήφθηκαν ότι τα μοναδικά δύο πανό που είχαν ανεβάσει σε κεντρικά σημεία της πόλης είχαν κάνει φτερά.

«Αποφασίσαμε να αναρτήσουμε μόνο δύο πανό για να διαφημίσουμε την εκδήλωσή μας και δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιους ενόχλησαν ώστε να προχωρήσουν στο κατέβασμά τους» ανέφερε το ΔΣ του συλλόγου.

Τα σημεία που επιλέχθηκαν, συμπληρώνει ο σύλλογος, είναι πολύ κεντρικά και τα επιλέγουν πολλοί επιχειρηματίες και σύλλογοι για να διαφημιστούν. Ποιους ενόχλησαν τα πανό του συλλόγου θα είναι ένα ερώτημα το οποίο θα μείνει για την ώρα αναπάντητο.

Η κίνηση αυτή πείσμωσε ακόμα περισσότερο το σύλλογο, ο οποίος επιφυλάσσεται να χαρίσει σήμερα το βράδυ μοναδικές στιγμές ποντιακής παράδοσης στον κόσμο που θα προσέλθει στην εκδήλωσή του.