4 Αύγουστος 2015, 19:39 - Τελευταία Ενημέρωση: 4 Αύγουστος 2015, 19:03

Επίθεση ΝΔ στην κυβέρνηση με αφορμή τις προκλήσεις Μιλόσοσκι

  • Επίθεση ΝΔ στην κυβέρνηση με αφορμή τις προκλήσεις Μιλόσοσκι
    Ο Συντονιστής ΟΔΕ Εξωτερικών και Εθνικής Αμύνης της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τασούλας (φωτ.: Αλέξανδρος Βλάχος / ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Φαίνεται πως η στρατηγική της ΝΔ έχει αλλάξει και για κάθε θέμα που ανακύπτει υπάρχει και απάντηση σε υψηλούς τόνους από τους αντίστοιχους τομεάρχες. Σειρά έχουν σήμερα τα θέματα Εξωτερικής Πολιτικής, και συγκεκριμένα οι προκλήσεις του αντιπροέδρου της Βουλής των Σκοπίων Αντόνιο Μιλόσοσκι.

Ο Αντόνιο Μιλόσοσκι εμφανίστηκε σε εκδήλωση στον Καναδά με φόντο τον Ήλιο της Βεργίνας και έχοντας δίπλα του το χάρτη της «Μεγάλης Μακεδονίας» που φθάνει μέχρι τη Χαλκιδική και τον Όλυμπο!

Όπως τονίζει ο Συντονιστής ΟΔΕ Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας Κώστας Τασούλας οι γείτονες προκαλούν εκμεταλλευόμενοι την ανυπαρξία αντίδρασης από την κυβέρνηση. «Έχουμε μεγάλη κλιμάκωση των τουρκικών προκλήσεων στο Αιγαίο, έξαρση της αλβανικής θρασύτητας και σκοπιανές προκλήσεις αλυτρωτικής-επιθετικής μορφής», επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Και η ΝΔ καταλήγει ζητώντας από «την πελαγωμένη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» να προασπίσει, άσχετα από τις εσωτερικές συγκυρίες τα δικαιώματα, τα συμφέροντα και την ιστορία.