20 Ιούλιος 2013, 13:10 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:20

Προσοχή στις ξαπλώστρες! Δείτε τι έπαθε γυναίκα στην Κρήτη

  • Προσοχή στις ξαπλώστρες! Δείτε τι έπαθε γυναίκα στην Κρήτη

Προσοχή στις ξαπλώστρες! Δείτε τι έπαθε γυναίκα στην Κρήτη

Οι διακοπές στην Κρήτη μετατράπηκαν σε εφιάλτη για μία 41χρονη γυναίκα από την πάτρα που έχασε ένα δάχτυλο από το αριστερό της χέρι, όταν της το έκοψε μία ξαπλώστρα. Το περιστατικό συνέβη πριν από δύο χρόνια στα Χανιά.

Η γυναίκα καθόταν στην ξαπλώστρα εστιατορίου και όταν προσπάθησε να σηκωθεί η ξαπλώστρα έσπασε με αποτέλεσμα να κλείσει και να της ακρωτηριάσει την πρώτη φάλαγγα του παράμεσου του χεριού της. Το ατύχημα συνέβη γιατί έσπασε η μπάρα που έπιανε τα άγκιστρα της ξαπλώστρας με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί το χέρι της γυναίκας από την Πάτρα.

Το Δικαστήριο έγινε πριν λιγο καιρό στα Χανιά και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 μηνών. Πλέον ο συνήγορος της γυναίκας, Παναγιώτης Κανταρτζόπουλος θα υποβάλει και αγωγή εναντίον του επιχειρηματία. Θα πρέπει να τονιστεί πως ο σύζυγος της γυναίκας κατέθεσε στο Δικαστήριο πως είδε όλη τη σκηνή και το κομμάτι από το δάχτυλο να πετάγεται στην άμμο. Εψαξε, το βρήκε, το έβαλε σε μία σακούλα, πήγαν στο Νοσοκομείο με την ελπίδα να το συγκολλήσουν, όμως οι γιατροί σήκωσαν τα χέρια ψηλά.

Πηγή: dete.gr