23 Ιούλιος 2015, 00:10 - Τελευταία Ενημέρωση: 23 Ιούλιος 2015, 00:09

Τσακαλώτος: Θα δώσουμε λύση για τα κόκκινα δάνεια

  • Τσακαλώτος: Θα δώσουμε λύση για τα κόκκινα δάνεια

Ανέβηκαν οι τόνοι στην Βουλή όταν ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος αναφέρθηκε στον Ανδρέα Λοβέρδο. «Ο κύριος Λοβέρδος κρέμασε στο διαδίκτυο τις οροθετικές γυναίκες για να πάρει 100-200 ψήφους και στον αγώνα του να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη», είπε προκαλώντας την έκρηξη του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. 

«Δεν μπορείτε σήμερα να κατηγορείτε την κυβέρνηση της Αριστεράς. Να μην κοιτάτε αλλού όταν έχετε και εσείς ευθύνες. Μην επενδύετε στο διχασμό του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας θα τεθεί σε εφαρμογή την 1η Ιανουαρίου και έως τότε θα έχουμε ρύθμιση και λύση για την πρώτη κατοικία και τα κόκκινα δάνεια, δεν υπάρχει καμία ανησυχία», συμπλήρωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. 

Όταν πήρε τον λόγο ο Ανδρέας Λοβέρδος ανέφερε σχετικά με τη δημοσίευση των φωτογραφιών των οροθετικών γυναικών την περίοδο που ήταν υπουργός: «Την εντολή δημοσίευσης των φωτογραφιών την είχε δώσει η Εισαγγελία των Αθηνών. Ή ο κύριος υπουργός δεν έχει ενημέρωση ή προσπαθεί με ψευτοθέματα να συσπειρώσει την κοινοβουλευτική του ομάδα. Σε κάθε περίπτωση δεν του επιτρέπω να χρησιμοποιεί το όνομά μου για τέτοιους μικροπολιτικούς λόγους».