14 Ιούλιος 2015, 15:53 - Τελευταία Ενημέρωση: 14 Ιούλιος 2015, 17:37

Απόλλων 1926: Ζητήθηκαν εγγυήσεις από τους δύο υποψηφίους

  • Απόλλων 1926: Νέος πρόεδρος ο Νεράντζης

Μετά το τέλος της χθεσινής Γενικής Συνέλευσης του Απόλλωνα 1926, τα μέλη του ΔΣ συνεδρίασαν στα γραφεία, καλώντας τους δύο ενδιαφερόμενους να φέρουν χρηματικές εγγυήσεις μέχρι την Τετάρτη.

Νωρίτερα, όπως αναφέρει το metrosport.gr, δύο σχέδια τέθηκαν προς ψήφιση στη Γενική Συνέλευση. Το ένα προήλθε από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Θεόφιλο Χατζηιωαννίδη (με ή χωρίς Μποτσιβάλη) και το άλλο από τον επιχειρηματία Γιώργο Ιωακειμίδη.

Πάνω από 100 άτομα ήταν στην αίθουσα. Δικαίωμα ψήφου, όμως, είχαν 52 μέλη.

Επειδή κρίθηκε δύσκολο μέσα σε λίγα λεπτά να αποφασιστεί ποια πρόταση ήταν η καλύτερη για την ομάδα, τελικά τέθηκε προς ψηφοφορία το ερώτημα αν θα πρέπει να πάρει την απόφαση το Σώμα ή η Διοίκηση, με τη δεύτερη επιλογή να επικρατεί.

Οι δύο υποψήφιοι για την ανάληψη της ομάδας δεν ανέφεραν συγκεκριμένα ονόματα παικτών με τους οποίους έχουν έρθει σε προφορικές συμφωνίες.

Ωστόσο, στο θέμα της επιλογής προπονητή δεν έκρυψαν τα χαρτιά τους.

Ο Θ. Χατζηιωαννίδης είπε ότι έχει συμφωνήσει με τον Κώστα Παπαδόπουλο, ενώ ο Γ. Ιωακειμίδης με τον Απόστολο Πάππα. Αμφότεροι οι προπονητές ήταν παρόντες στη συνέλευση.

Παρών, επίσης, ήταν και ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου της Καλαμαριάς, Βασίλης Ανατολίτης. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναγιώτης Χατζηανδρέας έριξε τα… καρφιά του, λέγοντας ότι το γήπεδο από την περσινή χρήση είναι χωράφι, ενώ υπάρχει και ανεξόφλητο χρέος για το ρεύμα.