7 Σεπτέμβριος 2016, 17:45 - Τελευταία Ενημέρωση: 7 Σεπτέμβριος 2016, 18:00

Οι αλησμόνητες πατρίδες στις νέες φανέλες της ΑΕΚ (φωτο, βίντεο)

  • Οι αλησμόνητες πατρίδες στις νέες φανέλες της ΑΕΚ (φωτο, βίντεο)

Με την πρώτη ματιά κλέβουν τις εντυπώσεις. Οι φανέλες της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν δεν είναι μόνο επιβλητικές στην όψη. Είναι ταυτόχρονα άκρως συμβολικές και άρρηκτα συνδεδεμένες με την ιστορία του συλλόγου. Ειδικά, το… γέμισμα του αριθμού του κάθε ποδοσφαιριστή στην πλάτη της μαύρης εμφάνισης με τη φωτογραφία προσφύγων που εγκαταλείπουν τις εστίες τους και τη μικρασιατική γη, προκαλεί ανατριχίλα.

Σήμερα έγινε η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων και όπως αποκαλύφθηκε, η Ένωση θα αγωνίζεται εκ νέου με την περσινή ριγέ, η οποία διατηρείται κατόπιν αιτήματος των οπαδών της ενώ μην ξεχνάμε ότι συνδυάστηκε με την επάνοδο της ομάδας στη Super League και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος. Επίσης, ακολουθούν η ολόμαυρη με τη λεπτή ρίγα και τα συλλεκτικού σχεδιασμού νούμερα στην πλάτη καθώς και η φούξια, μαζί με τις δύο νέες εμφανίσεις για τους τερματοφύλακες.

Η ΑΕΚ ντύνεται με τη σφραγίδα της NIKE για δεύτερη σερί σεζόν. Το σήμα και στις τρεις φανέλες έχει γίνει με ειδική παραγγελία και είναι αποτέλεσμα ειδικής επεξεργασίας με ιριδίζουσα οπτική απεικόνιση. Το φέρουν πλέον οι φανέλες των μεγάλων club της Ευρώπης, αλλά λανσάρεται για πρώτη φορά από ελληνική ομάδα.


Τα παρασκήνια της φωτογράφισης για τις νέες εμφανίσεις της ΑΕΚ

Ως προς τα νούμερα των ποδοσφαιριστών στην πλάτη της μαύρης φανέλας φέρουν συλλεκτικό σχεδιασμό και παραπέμπουν στην προέλευση και ιστορία του συλλόγου. Το «γέμισμα» του αριθμού έχει γίνει με φωτογραφία των προσφύγων, που εγκαταλείπουν τις εστίες τους μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή, και βεβαίως παραπέμπει στις αλησμόνητες πατρίδες των προγόνων και ιδρυτών του συλλόγου.

Σημεία πώλησης: www.aekfc.gr, μπουτίκ ΠΑΕ ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (ημέρες αγώνων) και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών.