8 Ιούλιος 2015, 17:04 - Τελευταία Ενημέρωση: 8 Ιούλιος 2015, 16:34

Επαρκείς ποσότητες τροφίμων και καυσίμων στην αγορά

  • Επαρκείς ποσότητες τροφίμων και καυσίμων στην αγορά

Μπορεί ο κόσμος να κάνει μικρές ή μεγάλες ουρές στα ΑΤΜ καθώς ρευστό δεν υπάρχει, αλλά το υπουργείο Οικονομικών μας διαβεβαιώνει ότι έχουμε τρόφιμα και καύσιμα! Ειδικότερα, με ανακοίνωσή του διαβεβαιώνει τόσο τους Έλληνες πολίτες όσο και τους επισκέπτες ότι υπάρχουν επαρκείς ποσότητες τροφίμων στην αγορά και ότι οι τιμές τους παραμένουν σταθερές.

Ειδικά στα οπωροκηπευτικά, οι ποσότητες είναι περισσότερο από επαρκείς, διατίθενται δε σε μειωμένες τιμές. Το ίδιο ισχύει και για τα καύσιμα, οι ποσότητες των οποίων επαρκούν, ενώ δεν υπάρχει καμία αλλαγή στις τιμές.

Κάθε άλλη πληροφορία που διακινείται δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, διευκρινίζει το υπουργείο. Διαβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε συνεχή επαφή και συνεργασία με τους αρμόδιους παράγοντες και τις επιχειρήσεις τροφίμων, και έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη συνέχιση της ομαλής λειτουργίας και τη διασφάλιση του απρόσκοπτου εφοδιασμού της αγοράς με προϊόντα, ώστε να συνεχίσουν να καλύπτονται πλήρως οι ανάγκες τόσο των Ελλήνων, όσο και των πολυάριθμων επισκεπτών που και φέτος έχουν επιλέξει τη χώρα μας.