6 Ιούλιος 2015, 16:40 - Τελευταία Ενημέρωση: 6 Ιούλιος 2015, 16:21

«Πρώτη» της ΑΕΚ με πέντε νέους αλλά και απουσίες

  • «Πρώτη» της ΑΕΚ με πέντε νέους αλλά και απουσίες
    Ο προπονητής Τραϊανός Δέλλας και ο βοηθός του Βασίλης Μπορμπόκης, έτοιμοι να χτίσουν τη νέα ΑΕΚ (Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Στ. Ραπάνης)

Σε ήρεμο κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ για τη φετινή σεζόν. Οι πόρτες ήταν κλειστές για τους οπαδούς καθώς οι υπεύθυνοι του συλλόγου δεν επιθυμούσαν να υπάρξει πανηγυρικό κλίμα. Οι κιτρινόμαυροι έφτασαν στο προπονητικό κέντρο στις 7:00 με το πρόγραμμα να ξεκινάει μια ώρα αργότερα. 

Νέα πρόσωπα στα Σπάτα ήταν οι Γκάλο, Άρθο, Βασιλαντωνόπουλος, Ανδρεόπουλος και Σιμόες. Οι άλλοι δύο νεοαποκτηθέντες, Τζιμπούρ και Βάργκας απουσίαζαν. Ο πρώτος είχε καθυστέρηση στην πτήση του και θα είναι παρών το απόγευμα και ο δεύτερος έχει ειδική άδεια για να ξεκουραστεί καθώς προέρχεται από το Κόπα Αμέρικα.

Από τους παλιούς, δεν πήγαν στα Σπάτα οι Μάρκος Ντούνης, Φώτης Καραγκιολίδης, Βασίλης Ρόβας και Γιώργος Σαρρής. Έχουν ενημερωθεί από την διοίκηση ότι δεν υπολογίζονται για τη νέα χρονιά και ψάχνουν ομάδες για να συνεχίσουν την καριέρα τους. Επίσης εκτός ΑΕΚ έχει τεθεί και ο Άλεξ Ντακόλ, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώθηκε και δεν ανανεώθηκε.

Στους κιτρινόμαυρους μίλησε σήμερα ο Τραϊανός Δέλλας και τους ζήτησε να δουλέψουν σκληρά ώστε να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις του συλλόγου.

«Θέλω να σας ευχηθώ καλή αρχή με υγεία. Να έχουμε μία καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς. Μαζί μας έχουμε νέους παίκτες που όλοι πρέπει να τους βοηθήσουμε να μπουν στο κλίμα. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

Ο Δέλλας κατέληξε λέγοντας στους παίκτες: «Φοράτε τη φανέλα μιας μεγάλης ομάδας και πρέπει συνεχώς να το αποδεικνύετε και μέσα στο γήπεδο και έξω απ’ αυτό».

Στην ομάδα μίλησε για λίγο και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς: «Μας περιμένει μία δύσκολη σεζόν με τις απαιτήσεις να είναι μεγάλες. Γι’ αυτό χρειάζεται σκληρή δουλειά. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας όλη τη χρονιά για ό,τι κι αν χρειαστείτε»