3 Ιούλιος 2015, 14:21 - Τελευταία Ενημέρωση: 3 Ιούλιος 2015, 14:14

Με την παρουσία Τσίπρα οι υπέρμαχοι του «όχι» απόψε στο Σύνταγμα

  • Με την παρουσία Τσίπρα οι υπέρμαχοι του «όχι» απόψε στο Σύνταγμα
    Στιγμιότυπο από την πρόσφατη συγκέντρωση εκείνων που τάσσονται υπέρ του «όχι»

Με μουσική, και με την ευχή ο λαός να στηρίξει την επιλογή του «όχι», πραγματοποιείται σήμερα το βράδυ παρουσία του πρωθυπουργού η συγκέντρωση-συναυλία όσων τάσσονται κατά της υπογραφής της συμφωνίας με τους δανειστές στο Σύνταγμα. Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 19:30, ενώ στις 21:00 θα απευθύνει χαιρετισμό ο Αλέξης Τσίπρας.

Την επιλογή του «όχι» στηρίζουν με την παρουσία τους πλήθος καλλιτέχνες οι οποίοι θα λάβουν μέρος και στη συναυλία που θα ακολουθήσει. 

Συμμετοχή μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει οι: Σωκράτης Μάλαμας, Ελένη Βιτάλη, Χρήστος Θηβαίος, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Αφροδίτη Μάνου, Χαΐνηδες, Θάνος Μικρούτσικος, Ρίτα Αντωνοπούλου, Ηρώ, Γιώργος Μεράντζας, Κώστας Θωμαΐδης, Ραλλία Χρηστίδου και  Θύμιος Παπαδόπουλος, ενώ το πρόγραμμα παρουσιάζει ο Γιώργος Κιμούλης.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές «κάνουν τα πάντα για να μας φοβίσουν, αλλά ξεχνούν ότι μετά από πέντε χρόνια με μνημόνια και τρομοκρατία έχουμε κλείσει οριστικά τους λογαριασμούς μας με το φόβο. Μας εκβιάζουν, προσπαθούν να μας ταπεινώσουν. Την Κυριακή 5 Ιουλίου θα πάρουν την απάντησή τους. Από αυτές τις σπουδαίες ιστορικές απαντήσεις που μόνο οι λαοί ξέρουν να δίνουν. Και ο ελληνικός λαός έχει αποδείξει ότι ξέρει να μάχεται και να κερδίζει».

Συγκεντρώσεις υπέρ του «όχι» σε όλη την Ελλάδα
Μεγάλες συγκεντρώσεις υπέρ του «όχι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής διοργανώνονται σήμερα σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Στη Θεσσαλονίκη θα γίνει στις 19:00, στον Λευκό Πύργο, ενώ έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις σε Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Πέλλα, Ημαθία, Πιερία, Φλώρινα, Τρίκαλα, Γιάννενα, Ηγουμενίτσα, Πρέβεζα, Άρτα, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Λαμία, Λειβαδιά, Ευρυτανία, Φωκίδα και Πάτρα.