5 Ιούλιος 2015, 13:32 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Ιούλιος 2015, 13:42

Η Ένωση Ποντίων Πιερίας στον Πόντο τον Δεκαπενταύγουστο

  • Η Ένωση Ποντίων Πιερίας στον Πόντο τον Δεκαπενταύγουστο

Ένα ταξίδι στην αλησμόνητη γη του Πόντου αποτελεί για πολλούς όνειρο ζωής. Αυτό φαίνεται ότι το γνωρίζει πολύ καλά η Ένωση Ποντίων νομού Πιερίας, και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να πατήσουν τα άγια χώματα των προγόνων τους, διοργανώνοντας μια εκδρομή στον Πόντο. 

Το οδοιπορικό-προσκύνημα της Ένωση Ποντίων Πιερίας θα έχει διάρκεια εννέα ημέρες (από τις 10 έως τις 18 Αυγούστου) και υπόσχεται να χαρίσει μοναδικές στιγμές σε όποιον το ακολουθήσει.

Σαμψούντα, Φάτσα, Ορντού, Κερασούντα, Τραπεζούντα και πολλές άλλες μεγάλες πόλεις του Πόντου θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν οι ταξιδιώτες, απολαμβάνοντας τις ομορφιές ενός τόπου που έχει τη δύναμη να μαγνητίζει.

Η κορυφαία στιγμή όμως του οδοιπορικού δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την επίσκεψη στο ξακουστό μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά τον Δεκαπενταύγουστο. Μέσα σε κλίμα κατάνυξης και μυσταγωγίας, τα μέλη της Ένωση Ποντίων Πιερίας θα παρακολουθήσουν την Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στη Μονή όπου συρρέουν χιλιάδες Πόντιοι από όλο τον κόσμο για να προσκυνήσουν.

  • Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 23510 21888