2 Ιούλιος 2015, 13:13 - Τελευταία Ενημέρωση: 2 Ιούλιος 2015, 13:24

Καταθέσεις και πληρωμές λογαριασμών σε ΕΤΕ και Πειραιώς

  • Καταθέσεις και πληρωμές λογαριασμών σε ΕΤΕ και Πειραιώς

Τρία 24ωρα μετά την επαναλειτουργία συγκεκριμένων τραπεζικών υποκαταστημάτων για την εξυπηρέτηση των συνταξιούχων που δεν έχουν κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ, η Εθνική Τράπεζα Ελλάδος και η Τράπεζα Πειραιώς ενημερώνουν ότι από σήμερα δέχονται καταθέσεις και πληρωμές τόσο στα καταστήματα όσο και ηλεκτρονικά.

Συγκεκριμένα καταθέσεις και πληρωμές μπορούν να πραγματοποιούν οι συναλλασσόμενοι στα 289 καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας, που λειτουργούν κατά τη διάρκεια της τραπεζικής αργίας. Παράλληλα θα μπορούν να καταθέτουν μετρητά χωρίς φάκελο σε 677 αυτόματες μηχανές (ΑΤΜ), τα οποία θα είναι διαθέσιμα από την επόμενη στιγμή, ενώ σε άλλες 130 μηχανές που δέχονται μετρητά σε φάκελο, ο λογαριασμός θα πιστώνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Η Εθνική Τράπεζα ενημερώνει ότι με ειδική εντολή των πελατών θα εκτελούνται πληρωμές σε λογαριασμούς καταθέσεων στο εσωτερικό της χώρας.

Για αναζήτηση τοποθεσίας ATM με τις ανωτέρω δυνατότητες επισκεφθείτε το www.nbg.gr ή στο i-bank mobile banking (ΑΤΜ & Branches).

Οι αλλαγές που κάνει η Πειραιώς
Βοηθητικές προς τους καταθέτες και δη τους επαγγελματίες αποφάσεις έχει λάβει και η Τράπεζα Πειραιώς. Με ανακοίνωσή της ενημερώνει για τη δημιουργία 112 Κέντρων Ειδικών Συναλλαγών σε όλη την Ελλάδα, τα οποία προστίθενται στα 290 καταστήματα που είναι ήδη ανοιχτά για την εξυπηρέτηση των συνταξιούχων.

Συγκεκριμένα, μέσω των 112 Κέντρων Ειδικών Συναλλαγών θα διενεργούνται οι ακόλουθες εργασίες:

  • Καταθέσεις από εταιρικούς πελάτες και ιδιώτες.
  • Πληρωμές σε λογαριασμούς καταθέσεων όπως μισθοδοσία προσωπικού και πληρωμές προμηθευτών.
  • Έκδοση Winbank (web banking).
  • Έκδοση και επανέκδοση χρεωστικών καρτών με δυνατότητα έκδοσης μιας κάρτας ανά δικαιούχο.

Επίσης, όλοι οι πελάτες της Τράπεζας έχουν δυνατότητα on line καταθέσεων σε 207 επιλεγμένα ΑΤΜ του δικτύου της.

Για όλα τα σημεία εξυπηρέτησης που συμμετέχουν στο πρόγραμμα καθώς και την τοποθεσία των 207 ΑΤΜ, πληροφορίες παρέχονται στο www.piraeusbank.gr ή τηλεφωνικά στο 18 28 38.