2 Ιούλιος 2015, 12:49 - Τελευταία Ενημέρωση: 2 Ιούλιος 2015, 13:04

Αναβάλλεται το 8ο Ποντιακό Πανηγύρι στο Αιγάλεω λόγω πολιτικών εξελίξεων

  • Αναβάλλεται το 8ο Ποντιακό Πανηγύρι στο Αιγάλεω λόγω πολιτικών εξελίξεων

Η μια μετά την άλλη αναβάλλονται οι ποντιακές εκδηλώσεις που είχαν προγραμματισθεί για το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Ιουλίου. Οι πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις έχουν συνταράξει όλους τους Έλληνες οι οποίοι με αγωνία περιμένουν τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά τους μετά το κρίσιμο δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου.

Μετά την αναβολή των πενθήμερων εκδηλώσεων της Ένωσης Ποντίων Πολίχνης με τίτλο «Ποντιακές Μνήμες 2015», η Μουσικοχορευτική και Πνευματική Εστία Ποντίων και Φίλων Αιγάλεω ο Καύκασος αναβάλλει το προγραμματισμένο για το Σάββατο 4 Ιουλίου (ώρα 20:30) 8ο Ποντιακό Πανηγύρι.  

«Θα θέλαμε πολύ να βγάλουμε τον κόσμο από τις δυσκολίες που περνάει τις τελευταίες ημέρες και να του προσφέρουμε λίγες στιγμές χαράς αλλά μάλλον αυτό φαντάζει αδύνατον. Το μέλλον της χώρας σαφώς είναι σημαντικότερο από οποιαδήποτε δράση του συλλόγου, η οποία μπορεί να περιμένει για λίγο» ανέφερε το ΔΣ του συλλόγου.

Νέα ημερομηνία διεξαγωγής του 8ου Ποντιακού Πανηγυριού αναμένεται να ανακοινωθεί λίαν συντόμως από τους διοργανωτές της εκδήλωσης.

Εκδηλωσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ04
ΙΟΥΛΙΟΣ
2015
20:30
Αναβάλλεται το 8ο Ποντιακό Πανηγύρι στο Αιγάλεω λόγω πολιτικών εξελίξεων Το 8ο Ποντιακό Πανηγύρι...