30 Ιούνιος 2015, 11:46 - Τελευταία Ενημέρωση: 30 Ιούνιος 2015, 12:01

8ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορών: Αιχμές για την αδιαφορία του Δήμου Νάουσας (βίντεο)

  • 8ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορών: Αιχμές για την αδιαφορία του Δήμου Νάουσας (βίντεο)
    Οι τρεις πρόεδροι: Χρήστος-Δημήτρης Τοπαλίδης (ΠΟΕ), Λεωνίδας Σαρβανίδης (ΣΠΟΣ Θεσσαλίας & Κεντρικής Μακεδονίας) και Φώτης Φανιάδης (Εύξεινος Λέσχη Νάουσας)

To 8o Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών Παιδικών Χορευτικών Συγκροτημάτων του ΣΠΟΣ Θεσσαλίας & Κεντρικής Μακεδονίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, με τη συνεργασία της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας, ανήκει πια στο παρελθόν αφήνοντας πίσω του όμορφες στιγμές γεμάτες παράδοση και αισιοδοξία για το μέλλον του ποντιακού πολιτισμού.

Οι προετοιμασίες του φεστιβάλ ωστόσο ήταν κοπιαστικές για τους διοργανωτές, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου η διοργάνωση αυτή να μείνει στην ιστορία.

Η Εύξεινος Λέσχη Νάουσας λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του φεστιβάλ είχε ζητήσει οικονομική στήριξη από το δημοτικό συμβούλιο της Νάουσας, εισπράττοντας ωστόσο την άρνησή τους. Αυτό τονίστηκε πολλάκις στο φεστιβάλ τόσο από τον Πρόεδρο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος Χρήστο-Δημήτρη Τοπαλίδη, όσο και από τον πρόεδρο του ΣΠΟΣ Θεσσαλίας & Κεντρικής Μακεδονίας Λεωνίδα Σαρβανίδη και τον πρόεδρο της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας Φώτη Φανιάδη.

Ακούστε στο βίντεο τις αιχμές των τριών προέδρων:


Η έντονη κριτική των προέδρων για το φεστιβάλ

Εκδηλωσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ27
ΙΟΥΝΙΟΣ
2015
19:00
Ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Εύξεινο...