25 Ιούνιος 2015, 20:20 - Τελευταία Ενημέρωση: 25 Ιούνιος 2015, 21:47

ΑΕΚ: Δυσαρέσκεια για την καθυστέρηση του υπουργείου στο θέμα του γηπέδου

  • Το ΥΠΑΠΕΝ άφησε εκτός διαβούλευσης το γήπεδο της ΑΕΚ

Έντονος παραμένει ο προβληματισμός στην ΠΑΕ ΑΕΚ για το γεγονός ότι δεν προχωρούν οι εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου. Από το υπουργείο ΠΑΠΕΝ, δεν έχει δρομολογηθεί η δημόσια διαβούλευση, ούτε προγραμματίστηκε κάποιο ραντεβού με την κιτρινόμαυρη πλευρά. Μάλιστα χθες ο Δημήτρης Μελισσανίδης συζήτησε με τους συνεργάτες του στην «Δικέφαλος 1924» για τη στασιμότητα αυτή. Και φανέρωσε κι εκείνος τη δυσαρέσκειά του.

Αυτό που επισημάνθηκε ήταν πως από το υπουργείο δεν έχει κινηθεί καθόλου το θέμα της περιβαλλοντολογικής μελέτης, παρόλο που η πλευρά της ΑΕΚ συμπλήρωσε τον φάκελο της μετά και τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας που έλαβε στα χέρια της.

Επίσης σήμερα, φίλοι της ομάδας έστειλαν επιστολή στον yπουργό ΠΑΠΕΝ, Παναγιώτη Λαφαζάνη, η οποία κοινοποιήθηκε και σε άλλους δημόσιους φορείς. Εξέφραζαν την αγωνία και την αγανάκτηση τους για τις καθυστερήσεις και τόνιζαν πως δεν μπορούν να κατανοήσουν το γιατί δεν έχει βγει το θέμα σε δημόσια διαβούλευση και ταυτόχρονα δεν έχει προχωρήσει η περιβαντολογική μελέτη. «Δικαιολογία δεν υπάρχει γιατί δεν χρειάζεται κάποια πολιτική απόφαση για να ξεκινήσει η διαβούλευση. Είναι μια απλή πράξη», σημειωνόταν στην επιστολή ενώ χαρακτήριζαν «ύποπτη» την καθυστέρηση που διαπιστώνεται.