26 Ιούνιος 2015, 09:33 - Τελευταία Ενημέρωση: 25 Ιούνιος 2015, 13:59

Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών από το Δήμο Αθηναίων

  • Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Ο Δήμος Αθηναίων τιμά την 8η Μαρτίου με τέσσερις μεγάλες εκδηλώσεις

Μια σημαντική πρωτοβουλία με το σύνθημα «Το στίγμα μας είναι η ένταξη» πραγματοποιείται σήμερα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών από το Δήμο Αθηναίων, σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ-ΔΙΑΒΑΣΗ, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΑΘΗΝΑ ΥΓΕΙΑ» του δήμου, τον ΟΚΑΝΑ και τη «Θετική Φωνή» (Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος).

Στο πλαίσιο αυτής της εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών για τη μάστιγα των ναρκωτικών –που θα λάβει χώρα σε κεντρικές διαβάσεις των επτά Δημοτικών Διαμερισμάτων της Αθήνας– έχουν προγραμματιστεί καλλιτεχνικά δρώμενα και διάφορες εκδηλώσεις που θα ξεκινήσουν στις 11:00 και θα διαρκέσουν μέχρι τις 18:30.

Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν στις 21:00, στην πλατεία Κλαυθμώνος, με την κεντρική συναυλία των ομάδων μουσικής και χορού του ΚΕΘΕΑ-ΔΙΑΒΑΣΗ.

Επίσης, οι διερχόμενοι από το σταθμό του Ηλεκτρικού στο Θησείο (όπου παράλληλα σπουδαστές ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου θα δημιουργήσουν γκράφιτι με σχετικά μηνύματα) θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και από φυλλάδια που θα διανέμει το Κέντρο Πρόληψης «ΑΘΗΝΑ ΥΓΕΙΑ».