27 Ιούνιος 2015, 14:42 - Τελευταία Ενημέρωση: 25 Ιούνιος 2015, 16:11

Ο «πολιτισμός της γειτονιάς» στη Γλυφάδα

  • Ο «πολιτισμός της γειτονιάς» στη Γλυφάδα

Με το καλοκαίρι πλέον παρόν, παρά τα τερτίπια του καιρού, πληθαίνουν οι βραδιές που κόντρα στο γκρίζο κλίμα της οικονομίας θέλουμε να βγούμε έξω με τους φίλους μας συνδυάζοντας την κουβέντα με την ψυχαγωγία.

Απόλυτα προσαρμοσμένος στη διάθεση της καλοκαιρινής περιόδου για ανέξοδη έξοδο, ο Δήμος Γλυφάδας διοργανώνει τριήμερες εκδηλώσεις στο οικολογικό πάρκο Ευρυάλης (Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου).

«Πολιτισμός της γειτονιάς» είναι ο τίτλος της ξεχωριστής πρωτοβουλίας, που περιλαμβάνει ανοιχτές για το κοινό συναυλίες, προβολές ταινιών σε υπαίθριους χώρους και πολύ χορό.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ανοίγει απόψε 27 Ιουνίου στις 8:30 μ.μ. με τους Εncardia να παίζουν και να τραγουδούν μελωδίες εμπνευσμένες από τα τραγούδια και την παράδοση των ελληνόφωνων της Κάτω Ιταλίας, χορεύοντας στους εκρηκτικούς ρυθμούς του ιταλικού Νότου.

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται και την Κυριακή 28 Ιουνίου την ίδια ώρα, με τη Ρουμπίνη Πρωτοψάλτη και τη Στέλλα Καρύδα να μας ταξιδεύουν με τις μουσικές τους σε μελωδικές διαδρομές. Η αυλαία πέφτει τη Δευτέρα 29 Ιουνίου επίσης στις 8:30 μ.μ., με την παιδική ταινία Το νησί των πειρατών να εγκαινιάζει την έναρξη των εκδηλώσεων «Σινεμά ο Παράδεισος» για σινεφίλ, όπου θα προβληθούν διάφορες ταινίες για μικρούς και μεγάλους.